Fotbal Intern

SUPERLIGA// Runda a 9-a// Rodion Cămătaru: „Meciurile cu Dinamo sunt speciale, pentru noi oltenii. FCU pornește favorită!”

Published on

Dinamo vs FCU 1948 Craiova este cel de-al doilea meci al zilei de vineri, 15 septembrie. Partida se va disputa pe Național Arena, ora 21.30, și va fi arbitrată de Florin Andrei (Tg. Mureș).

Organizatorii vânduseră până vineri aproximativ 7.000 de bilete și mizează ca până la ora începerii partidei să mai vândă 10.000.

În pauza competițională impusă de partidele din cadrul prelimminariilor pentru EURO 2024, FCU 1948 Craiova nu și-a rezolvat problema antrenorului. deși se numirea lui Emil Săndoi pe banca tehnică părea ca sigură.

În opinia fostului mare atacant al Craiovei, Rodion Cămătaru, 63 de ani, FCU 1948 Craiova pornește ca certă favorită.

Cămătaru a declarat pentru cotidianul Ediție Specială că meciurile cu Dinamo sunt speciale pentru olteni.

„FCU are în componență jucători foarte buni, iar unii dintre ei pot face la orice oră diferența în meciuri. Moralul echipei este bun după victoria cu Farul. Dinamo vine din Liga 2, iar lui Burcă îi trebuie timp să închege o echipă bună și pentru prima ligă. Nu îi poți cere minuni lui Burcă să facă minuni peste noapte.

Dacă FCU își va rezolva problema antrenorului, atunci eu o văd o echipă cu pretenții la play-off. Mulți îl acuză pe Mititelu, dar și eu dacă aș fi în locul lui poate că aș fi fost tot așa mai reținut în unele alegeri.

Aștept cu mare interes partida cu Dinamo.”, a declarat Rodion Cămătaru, pentru ediție.ro.

 

Popular Posts

Exit mobile version