Fotbal Intern

Oficial// Dorinel Munteanu a ochit un atacant bosniac!

Published on

Conducerea clubului Oțelul Galați a anunțat transferul atacantului bosniac Stipe Juric (25 de ani). 

Juric a venit la echipa antrenată de Dorinel Munteanu din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat înțelegerea cu formația poloneză LKS Lodz

Bosniacul a semnat  un contract valabil pe un an cu Oțelul Galați, cu posibilitatea de prelungire a acestuia pe încă un sezon.

”Atacantul bosniac Stipe Jurić, ultima dată în prima ligă a Poloniei, a semnat un contract cu SC Oțelul Galați și se află deja în cantonamentul din Vatra Dornei al echipei noastre.

Stipe Jurić, 1.85 metri, 25 de ani, este atacant central și ultima dată a îmbrăcat tricoul formației de prim eșalon din Polonia ŁKS Łódź pentru care, în perioada 2021-2024, a fost distribuit în 61 de partide. A marcat pentru Łódź de 12 ori și a furnizat 2 assist-uri. În perioada menționată, noul vârf al Oțelului a jucat și pentru echipa secundă a clubului din Ekstraklasa: 13 partide, 3 goluri, 2 pase decisive.

Stipe este un produs al clubului NK Siroki Brijeg din Bosnia și Herțegovina. În perioada junioratului, în 44 de partide oficiale a punctat de 39 de ori, pentru ca la seniori să marcheze 19 goluri în 76 de meciuri din eșalonul întâi al țării sale. Pentru Siroki Brijeg are și o apariție în preliminariile Europa League, 1-2 pe terenul lui Kairat Almaty din Kazahstan.

Considerat un vârf de perspectivă, Jurić a avut convocări la naționalele Under 19 și Under 21 ale Bosniei și Herțegovinei, înscriind o dată într-un meci amical cu Azerbaijan U 21”, este comunicatul  clubului, pe ascoțelul.ro.

De citit și:

Oțelul Galați și-a început primul stagiu de pregătire/ Lotul deplasat la Vatra Dornei numără 18 jucători

Oficial// Oțelul va fi de nerecunoscut! „Munti” s-a despărțit de 10 jucători și lista nu e închisă!

 

 

 

 

Popular Posts

Exit mobile version