Din Voleu

„Milanul din Banat” poate ataca promovarea în SuperLiga/ Cristi Bobar: „S-au depus actele la FRF. Se pare că suntem în regulă!”

Published on

Președintele CSM Reșița, Cristi Bobar, a declarat că echipa va ava drept de promovare în SuperLiga în sezonul 2024/2025. 

În ultimele luni, staff-ul administrativ-executiv a făcut demersurile pentru obținerea dreptului de promovare, iar Cristi Bobar a anunțat că toată documentația ar fi în regulă.

„Pe plan administrativ nu a fost vacanță, anul acesta am lucrat foarte mult la schimbarea statutului. S-au depus actele la FRF, se pare că suntem în regulă și vom avea drept de promovare

A fost o muncă făcută într-un timp foarte scurt, documente foarte multe și n-a fost deloc ușor. Felicit juriștii și echipa alături de care am lucrat, pentru că s-a mișcat foarte bine.

Despre cantonamentul din Slovenia, pot să vă spun că va fi din 15 până în 27 iulie la Rogla, unde am fost și anul trecut. Sunt condiții foarte bune, terenuri de antrenament și un hotel în pădure.

foto – facebook – fotbalcsmresita

Cam asta ne trebuie, nimic mai mult. Refacere bună, vitaminizare, mâncare și fotbal. Vom avea și amicale în Slovenia, deja două sunt stabilite. Unul este cu echipa lui Contra din Arabia Saudită, iar al doilea cu o formație din aceeași țară.

Vor mai fi încă trei jocuri, pe care le vom stabili. Urmează un sezon mai greu ca anul trecut, pentru că sunt multe echipe care se vor bate la play-off. Ne vom juca și noi șansa.

foto – Flavius Stoican – A1 – CSM Reșița

Mizăm în continuare pe jucătorii noștri, pe acest grup. Cred în continuare că s-a format un grup unit la Reșița, iar asta contează foarte, foarte mult”, a declarat Bobar la reunirea lotului, potrivit paginii de Facebook a clubului CSM Reșița.

Popular Posts

Exit mobile version