Fotbal Intern

Oficial// Rapid a realizat cel de-al doilea transfer al zilei și al 4-lea al verii

Published on

Clubul giuleșetean a anunțat cel de-al doilea transfer al zilei de vineri, 28 iunie, respectiv al 4-lea al verii. Este vorba tot despre un fotbalist slovac, însă fundaș central.

Filip Blazek (26 ani) a evoluat în sezonul trecut în prima ligă cehă, la Banik Ostrava, pentru care a marcat un gol în 20 de meciuri. Formația din Ostrava a încheiat sezonul pe poziția a patra.

Funda;ul central slovac a semnat un contract valabil doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, iar suma de transfer este de 250.000 de euro.

„Sunt foarte încântat să devin parte din Familia Rapid. Sunt pregătit de o nouă aventură! Rapid are fani grozavi, abia aștept să joc în fața lor. Eu sunt un luptător și o să dau totul pentru culorile Rapidului”, a spus slovacul pentru fcrapid.ro.

În carieră, Blažek a mai evoluat pentru Senica, Skalica și Brondby, cu ultimii reușind să câștige Cupa Danemarcei.

„Filip este un jucător masiv, un fundaș central solid, care ne aduce un plus de talie. Știm locurile unde trebuie sa ne întărim și facem tot ce putem da semnam jucătorii doriți cât mai rapid.

Este un jucător care a jucat la locul 4 din Cehia, un campionat puternic și competitiv”, a declarat Daniel Sandu despre fundașul slovac,

Tot astăzi, atacantul naționalei slovace Under 21, Timotej Jambor (21 ani), a semnat cu Rapid, în schimbul sumei de 1 milion de euro!

De citit și:

Mercato SuperLiga Vară 2024/ Actualizări zilnice/ Vezi transferurile făcute de echipa ta favorită!

Popular Posts

Exit mobile version