Fotbal Intern

News Liga 2// Ungheni și CSC Dumbrăvița și-au anunțat ultimele achiziții/ Filip și Hora s-au întoars acasă, la FC Bihor/ Remiză în amicalul AFC Câmpulung vs FC Argeș

Published on

CSC Dumbrăvița anunțat transferul lui Claudiu Apro (ex- FK Miercurea Ciuc). Fundașul central a semnat un contract valabil pe un sezon cu echipa timișeană.

”Fundașul central Claudiu Apro va juca în alb-verde în sezonul 2024/2025 din Liga 2 !
Născut la 15 aprilie 1996, la Gătaia, Claudiu a debutat la nivel de seniori la echipa locală, Progresul Gataia

În 2016, a ajuns la Ripensia UVT, alături de care a reușit promovarea în Liga 2 un an mai târziu. Pentru roș-galbeni a bifat 78 de meciuri și 8 goluri în al doilea eșalon.
Din 2020 până în vara acestui an, a fost jucătorul lui FK Csíkszereda.

Pentru formația din Miercurea Ciuc a evoluat în 82 de meciuri de campionat (n.r. – are 88 de meciuri în Liga 2 pentru ciucani, nu 82) și 5 în Cupa României, reușind să înscrie 5 goluri.
Bine ai venit, Claudiu! Să fie într-un ceas bun!”, este comunicatul celor de la Dumbrăvița.

Tot ieri, CSC Dumbrăvița a anunțat că a prelungit împrumutul lui Fabiano Cibi de la UTA, iar reunirea lotului este programată pentru ziua de luni, 1 iulie.

Sâmbătă, 29 iunie, Unirea Ungheni a bifat cel de-al treilea transferl verii, după venirile lui Dragoș Gheorghe (mijlocaș, liber de contract) și Alin Chinteș (fundaș dreapta, Universitatea Cluj, împrumut pe un sezon).

Noua achiziție a echipei mureșene este Claudiu Bîrnoi (26 ani, mijlocaș ofensiv), ultima dată la Unirea Dej.

”BUN VENIT, COSMIN BÎRNOI!

Noul nostru jucător vine de la Unirea Dej, unde a jucat ca titular meci de meci!

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 26 de ani, a mai jucat la echipe precum: Poli Timișoara, Viitorul Constanța, Farul Constanța, Poli Iași , SSU Poli Timișoara și Unirea Slobozia.

foto – captură video -facebook – UnireaUngheni

Noi ii urăm multă baftă și la cât mai multe reușite în tricoul roș-albastru!”, se menționează în comunicatul Unirii Ungheni.

FC Bihor a anunțat cu mândrie perfectarea înțelegerilor contractuale cu veteranii Ioan Hora (foto deschidere material), Ioan Filip și Ionuț Dacian Ban.

După 14 ani, Ioan Filip se întoarce la FC Bihor!
Cu o vastă experienţă acumulată în prima ligă, mijlocaşul originar din Ştei se alătură noului proiect FC Bihor Oradea”, a comunicat FC Bihor.

În cadrul unui interviu, Ioan Flip, care în sezonul precedent de SuperLigă a evoluat pentru Universitatea Cluj și FC Botoșani, a declarat:

”Încă nu am semnat contractul, dar am fost atras de proiectul FC Bihor și m-am prezentat de joi la antrenament. Revin cu plăcere la clubul de unde am plecat în 2010. Am mai evoluat cu FC Bihor în Liga 2, dar acum visul meu este să ajung să joc și în prima ligă cu echipa orădeană.

Sper cu experiența mea să ajut și pe cei mai tineri. Le mulțumim tuturor celor care au muncit să promoveze echipa în Liga 2. Ne apucăm de treabă cu încredere și așteptăm suporterii alături de noi.

Am văzut că și la barajul cu Ghiroda au fost 10.000 de suporteri, s-a creat un entuziasm și vrem să continuăm progresul spre Liga 1 cu răbdarea necesară. Împreună cu susținerea suporterilor, a tuturor celor implicați putem reuși lucruri frumoase la Oradea”, a declarat Ioan Filip.

  • Astăzi, 29 iunie, AFC Câmpulung Muscel, nou-promovată în Liga 2, și FC Argeș au susținut primul meci de verificare de la reluarea pregătirilor. Mecoiul s-a disputat la Albota și s-a încheiat la egalitate scor 1-1. Piteștenii au deschis primii scorul, prin V. Morar (11), iar muscelenii au egalat până la pauză, autor Stancu (39).

 

Popular Posts

Exit mobile version