Sporturi

Ion Țiriac o sfătuiește pe Simona Halep „să dea în judecată pe toată lumea!”// De vreo 5 milioane de dolari ar fi nevoie pentru deschiderea unui proces la New York!

Published on

Omul de afaceri consideră că Simona Halep trebuie să pornească un „război juridic” împotriva persoanelor care i-au recomandat suplimentul, dar și pe judecători pentru că nu au grăbit judecarea cazului.

Simona, în opinia lui Ion Țiriac, care, de altfel, i-a recomandat acum câteva luni o echipă de avocați, însă pe care aceasta a refuzat-o (!), nu are la îndemână decât varianta deschiderii unui proces la New York.

foto// ziuadeconstanta.ro

„Ce rămâne de făcut? Eu aș da în judecată pe toată lumea! Dar pe toată lumea! A fost un an de întârziere. De ce? Cum? Iar cei care mi-au dat suplimentul să-și asume responsabilitatea. N-ai cum.

Dar pentru un proces la New York trebuie să pui deoparte 5 milioane de dolari. Sigur! E viața ei, iar cei care s-au jucat cu ea ar trebui să fie responsabili.

Un sportiv de talia lui Halep a câștigat bani pe teren. Dar, în mod normal, câștigă 80% din venit din afara tenisului. Cu acest om, care și-a câștigat meritele, ce se întâmplă în viitor?”, a afirmat Ion Țiriac, citat de digisport.ro

Popular Posts

Exit mobile version