Fotbal Intern

News Liga2& Liga 3// Cristi Pustai a ajuns să o antreneze pe Gloria Bistrița/ Transferuri perfectate de CSM Focșani, Ceahlăul și CS Afumați/ Corvinul se pregătește de meciul cu Rijeka, din Europa League!

Published on

CS Afumați, nou-promovată în Liga 2a reușit în aceste zile transferurile a trei jucători, informează Ilfov Sport, Este vorba despre Francis Florin Bălan (mijlocaș, 22 de ani, ex FC Voluntari), Alexandru Munteanu (extremă, 22 de ani, ex FC Voluntari) și Ștefan Cană (fundaș central, 23 de ani, ex CSM Alexandria).

CSM Focșani a anunțat astăzi, 23 iulie, perfectarea transferului, sub formă de împrumut de la FC Botoșani a fundașului stânga Bogdan Răzvan Creț (18 ani).

Clubul moldovean a mai reușit transferul jucătorului Pedro Albino, ex- Ceahlăul Piatra Neamț.

foto – Bogdan Răzvan Creț – csmfocsani2007fotbal

Japonezul Takayuki Seto (38) s-a despărțit luni, 22 iulie, de Petrolul Ploiești pentru a semna în aceeași zi cu CFC Argeș.

Conducerea clubului piteștean a anunțat oficial achiziționarea mijlocașului defensiv nipon, care se află în fotbalul românesc din 2007. 

Seto – cel mai probabil, CFC Argeș nu a menționat acest aspect – a semnat un contract pe un sezon cu clubul condus de Dani Coman.

„În toată cariera. Seto a disputat 474 de meciuri, reușind să marcheze 33 dde goluri și să ofere 28 de pase decisive. 344 de meciuri le are bifate în prima divizie a fotbalului românesc”, se menționează în anunțul clubului argeșean.

Cristian Pustai a semnat un contract cu echipa din liga a 3-a, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Conducerea clubului bistrițean a renunțat la Iosif Rotariu, pe care-l numise în urmă cu 4 săptămâni. Obiectivul principal al lui Cristi Pustai este promovarea în liga a doua în sezonul următor.

Foto – Cristian Pustai

Acesta a antrenat-o ultima dată pe Ceahlăul Piatra Neamț (2022-2024).

Joi, 25 iulie, Corvinul Hunedoara o va întâlni pe Rijeka, vicecampioana Crioației, în al doilea tur preliminar Europa League. Partida se va disputa pe Stadionul Municipal din Sibiu, de la ora 21.00, și va putea fi urmărită pe Digi Sport. Returul va avea loc o săptămână mai târziu,  

Foto – Corvinul vs Paksi, turul I preliminar Europa League – espphoto.ro

În cazul în care va trece de Rijeka, Corvinul Hunedoara va juca în turul trei preliminar din Europa League cu învingătoarea dublei dintre Sheriff Tiraspol – Elfsborg. Formația antrenată de Florin Maxim ar juca primul meci pe teren propriu, iar returul în deplasare.

Dacă va fi eliminată de Rijeka, Corvinul Hunedoara va continua în turul 3 preliminar din Conference League.

Aici, Corvinul se va duela cu învinsa din dubla Milsami Orhei (Moldova) vs Astana (Kazakhstan).

Ceahlăul Piatra Neamț și-a prezentat transferurile!

„Andrew Delly Marie-Sainte este un fundaș născut în Martinica cu cetățenie franceză, dar a cărui carieră forbalistică se leagă de Italia. Este un fundaș central de 25 de ani care a fost legitimate pentru prima data în ”Peninsulă” la Prato, după care a făcut pasul spre Napoli U19. A ajuns apoi la Livorno, iar ultima echipă la care a evoluat este Pistoiese.
foto – facebook – csmceahlaul
Andrew Delly Marie-Sainte a semnat cu CSM Ceahlăul un contract valabil până în vara anului 2025, cu opțiune pentru încă un an.”
„Ronald Gbizie este un mijlocaș central din Cote d’Ivoare în vârstă de 27 de ani. Girona U19, Girona B, Hercules Alicante, Huesca sau Numancia sunt cluburi la care fotbalistul african a evoluat în carieră. Ultima formație la care a actviat este Cerdanyola FC.
foto – facebook – csmceahlaul
Ronald Gbizie a semnat cu CSM Ceahlăul un contract valabil până în vara anului 2025, cu opțiune pentru încă un an”.
„Abel Folha este portughez ce joacă fundaș stânga. A început fotbalul la Braga, după care, ca junior, a făcut parte din loturile echipelor Rio Ave, Taipas și Gil Vicente, dar și din loturile echipelor de tineret ale cluburilor Leixoes și Salgueiros.
foto – facebook – csmceahlaul
Abel Folha a semnat cu CSM Ceahlăul un contract valabil până în vara anului 2025, cu opțiune pentru încă un an.”
„Eugenio Bracelli este un fundaș central cu cetățenie poloneză și italiană, este născut în Polonia și a împlinit vârsta de 22 de ani. Junioratul îl are făcut în Italia, la Sesto Giovanili, Hellas Verona (U17 și U19), Cittadella U19, iar din februarie 2023 a jucat în prima divizie din Estonia, la JK Tammeka (41 de partide).
foto – facebook – csmceahlaul
Eugenio Bracelli a semnat cu CSM Ceahlăul un contract valabil până în vara anului 2025, cu opțiune pentru încă un an.”

Materialul va fi actualizat pe parcursul zilei!

 

 

Popular Posts

Exit mobile version