Din Voleu

Valeriu Iftime se plânge că Bogdan Andone l-a uscat de bani!/ Tehnicianul ar fi părăsit Botoșaniul cu peste 250.000 de euro în buzunare!

Published on

Astăzi, 25 iulie, Bogdan Andone a părăsit-o pe FC Botoșani și imediat Liviu Ciobotariu i-a luat locul pe banca tehnică a echipei din nordul Moldovei.

Patronul echipei botoșănene, Valeriu Iftime, a intervenit telefonic la emisiunea Fotbal Club, de pe Digi Sport, și a oferit câteva detalii interesante despre încheierea relației contractuale cu antrenorul Bogdan Andone. Itime s-a plâns că despărțirea de acesta a fost costisitoare!

„Mă simt nelalocul meu. A fost despărțirea de Andone și nu a fost așa cum mi-am dorit eu să fie vreodată. Eu am fost mai mult decât fair-play cu Bogdan și am făcut tot ce mi-a zis. Credeam că despărțirea noastră va fi în termeni…

Foto – Bogdan Andone – LPF

Da, mi-a cerut banii, nu mai contează. Dacă exista ceva ce nu funcționează, trebuie să ne despărțim. A fost foarte sever Bogdan cu mine, ceea ce nu cred că mi se potrivește. Dar a fost foarte politicos. Ca o joacă în Parlament, umblă cu icoana după el, dar vorbește tot ce trebuie.

Nu ieșea din curte fără niște bani. Regulamentar avea dreptate, dar credeam că va fi o stare de bune maniere. Îți dau bani până termini un contract. Eu nu am vrut să plece. S-a creat o chimie proastă după incidentul din prima etapă și că nu am adus ce fotbaliști a vrut el.

I-am zis de două luni: ‘adu ce fotbaliști vrei tu, că îți dau bani!’ Bogdan, rămânem amici. Îți dau niște bani într-un timp, omenește. Nu îi port pică, dar îmi e ciudă foarte mult că nu toți oamenii sunt ca Ciobotariu, Leo Grozavu, Teja sau cine a mai fost la mine.

foto – V. Iftime – playsport.ro

Avem o anumită conduită. Era clar că după incidentul acela e greu să stea la noi. Patru etape suspendare… A vrut să plece numaidecât. Eu în niciun caz nu l-am agresat. Am vorbit politicos cu el. I-am zis că după meciul acela de la Iași că mai bine ne despărțim, că ceva nu e bine”, a declarat Iftime.

Conform zvonurilor, Bogdan Andone avea un salariu de aproximativ 12.000 de euro pe lună la formația patronată de Valeriu Iftime. 

Având în vedere că mai erau 23 de luni până la expirarea contractului, Andone a primit în jur de 276.000 pentru despărțirea prematură, mai notează sursa citată.

Popular Posts

Exit mobile version