Fotbal Intern

SuperLiga – Runda 3// Avancronici la FC Hermannstadt vs Unirea Slobozia (ora 19.00) și FCSB vs Oțelul (ora 22.00)

Published on

Deținătorii drepturilor tv au decis ca întâlnirea FC Hermannstadt vs Unirea Slobozia să deschidă runda 3 SuperLiga. Partida este programată pe gazonul „Municipalului” din Sibiu, la nici 24 de ore distanță de meciul Corvinul vs Rijeka, scor 0-0, prima manșă din turul doi preliminar Europa League.

În primele două etape, Hermannstadt a întâlnit cele două Universități din SuperLiga. Cu cea din Craiova a remizat pe teren propriu, scor 0-0, iar cu cea din Cluj-Napoca a pierdut fără drept de apel, scor 1-3.

Foto – FC Hermannstadt – LPF

De partea cealaltă, nou-promovata Unirea Slobozia se simte bine și va intra pe teren cu moralul ridicat, în urma succesului obținut la Ovidiu, 1-0 cu Farul, și rezultatului de egalitate contra FCSB, scor 2-2, din runda a doua, meci jucat la Clinceni.

Meciul din această seară poate fi considerat unul de 6 puncte, deși muți ar crede că este prea devreme pentru asemenea evaluare!

Foto – Bucuria jucătorilor și fanilor echipei ialomițene după remiza cu FCSB – facebook – Unirea Slobozia

6 mai 2024, FC Hermannstadt – Poli Iaşi 0-1: a fost singura înfrângere suferită de sibieni în ultimele 20 de partide jucate în campionat pe teren propriu, interval în care au mai înregistrat acasă 10 victorii şi nouă rezultate de egalitate.

Cele două echipe se vor întâlni pentru întâia oară în principala întrecere internă.

Marius Măldărăşanu şi Adrian Mihalcea s-au mai duelat de cinci ori în toate competiţiile, de trei ori s-a impus actualul tehnician al sibienilor, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Partida va fi arbitrată de Rareș Vidican (Satu Mare).

FCSB, campioana României, a început sezonul SuperLiga cu mintea la… preliminariile Champions League. Nicio victorie în primele două etape, doar remize: 1-1 cu „U” Cluj și 2-2 cu Unirea Slobozia.

Foto – Unirea Slobozia vs FCSB – facebook – Unirea Slobozia

„Brigadierii” lui Dorinel Munteanu au început cu dreptul noul sezon, victorie cu 3-2 pe terenul celor de la FC Botoşani, după care a urmat la Galaţi o remiză albă cu Farul.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 56 de ori, de 40 de ori s-au impus bucureştenii, de 10 ori au câştigat moldovenii, iar alte şase partide s-au terminat la egalitate.

Foto arhivă – FCSB vs Oțelul – LPF

Ultimul succes reuşit de roş-albaştri pe teren propriu în campionat: 2 septembrie 2012, FCSB – Oţelul 2-1.

Cea mai recentă dispută directă din SuperLigă: 3 decembrie 2023, FCSB – Oţelul 0-2, goluri marcate de Samuel Teles şi Juri Cisotti.

Dorinel Munteanu vs. FCSB în toate competiţiile: 19 jocuri – 6 victorii – 3 remize – 10 înfrângeri.

Partida va fi arbitrată de ploieșteanul Andrei Moroiță.

SUPERLIGA – PROGRAMUL RUNDA 3

Vineri, 26 iulie

Ora 19.00 FC Hermannstadt – Unirea Slobozia

Ora 22.00 FCSB – Oțelul Galați

Sâmbătă, 27 iulie

Ora 19.00 Politehnica Iași – Gloria Buzău

Ora 22.00 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Dinamo București

Duminică, 28 iulie

Ora 19.00 Farul Constanța – FC Botoșani

Ora 22.00 CFR 1907 Cluj – Universitatea Craiova

Luni, 29 iulie

Ora 19.00 UTA Arad – Universitatea Cluj

Ora 22.00 Petrolul Ploești – FC Rapid 1923

 

Popular Posts

Exit mobile version