Fotbal Intern

Tupeu obraznic. Mandorlini a criticat arbitrajul pro-FCSB la meciul cu Farul, la finalul jocului în care Petrolul a fost FURATĂ de două penalty-uri!

Published on

Andrea Mandorlini, antrenorul de la CFR Cluj, a avut tupeul să vorbească despre arbitrajul meciului Farul – FCSB 0-1, în care bucureștenii au primit un penalty inventat, asta după ce arbitrul Istvan Kovacs a închis ochii la două lovituri de la 11 metri împotriva formației sale.

La puține minute după încheierea partidei CFR Cluj – Petrolul, scor 1-0, în care ploieștenii ar fi trebuit să primească două penalty-uri, Mandorlini a vorbit despre ce s-a întâmplat la meciul Farul – FCSB (0-1).

„Am văzut și azi, și ieri un arbitraj cu greșeli. Asta nu face cinste fotbalului românesc.

Acel arbitraj a fost o rușine la adresa lui Hagi și Popescu. Eu nu am mai văzut un așa penalty. O seară neagră pentru fotbalul românesc. Vreau să spun că diferența dintre noi și FCSB e făcută de două penalty-uri pe care FCSB le-a primit și nu au fost, cu noi și cu Farul.

Două penalty-uri inexistente . Puteam să fim și noi în față. Sunt mulțumit că azi nu am primit gol. Nu a fost o zi atât de bună, dar aspectul principal e că nu am luat gol, a declarat Mandorlini după meci, la Digi Sport.

 

Popular Posts

Exit mobile version