Alte Sporturi

Imane Khelif – dovedit bărbat în urma testelor, lăsat să boxeze la feminin!/ Pan Zhanle – dopat și nedescoperit? Ce declară Brett Hawke!

Published on

Mega – scandaluri la Jocurile Olimpice 2024 Paris!

Angela Carini (Italia) a reușit să stea în ring doar 45 de secunde în meciul cu „algerianca” Imane Khelif.

Comitetul Internațional Olimpic i-a permis lui Imane Khelif (Algeria) participarea JO 2024 Paris, chiar dacă, anul trecut, i-a fost interzis de către Federația Internațională de Box să concureze la Mondiale, pentru că a picat un test de testosteron și a fost acuzată că e de fapt, bărbat.

Foto – Imane Khelif – Sportskeeda.com

În primele secunde ale meciului, Khelif i-a aplicat lui Carini două directe de dreapta în plină figură. După ce a văzut că nu are nici cea mai mică șansă în fața bărbatului, Carini s-a refugiat în colțul său de ring și a anunțat că abandonează.

Foto – Imane Khelif – La Republica

Imane Khelif a fost declarată câștigătoare prin abandon și, pe moment, își continuă participarea în proba de box feminin de la JO Paris 2024, la categoria 66 de kilograme.

Foto – Kheliv vs Carini – box, categoria 66 kg – New Yprk Post

„Mi-am reprezentat întotdeauna țara cu loialitate. De data asta, nu am reușit pentru că nu am mai putut să lupt. Nu este corect!”, a declarat Angela Carini, potrivit Sport Blue.

Presa internațională relatează despre acest subiect și solicită Comitetului Olimpic Internațional retragerea imediată a lui Imane Khelif de la Jo 2024!

PAN ZHANLE – Dopat?

Victoria înotătorului chinez Pan Zhanle (19 ani), care miercuri seara a câștigat medalia de aur în proba de 100 de metri liber, este puternic contestată de australianul Brett Hawke (foto, Instagram), fost înotător și antrenor.

Hawke, deși nu a spus-o, se referă la dopaj!

Uite, o să fiu sincer, sunt nervos după acea cursă. Sunt nervos pentru mai multe motive. Prietenii mei sunt cei mai rapizi înotători din istorie, de la Rowdy Gaines, la Alex Popov, la Gary Hall Jr, Anthony Irvin și până la ‘Regele’ Kyle Chalmers.

Îi știu foarte bine pe acești oameni, îi studiez de 30 de ani. Am studiat acest sport, am studiat viteza, o înțeleg. Sunt un expert în asta, cu asta mă ocup, ok? Sunt supărat acum, pentru că nu câștigi la 100 m liber la o lungime de un corp. Pur și simplu nu o faci.

Nu este posibil să câștigi la o lungime de un corp. Nu îmi pasă ce spune oricine. Nu e vorba de rasă, nu e vorba de o persoană anume sau de o nație, este doar ceea ce văd și ce știu.

Foto – Pan Zhanle – swimming world

Nu e adevărat, nu ai cum să câștigi așa. Kyle Chalmers, David Popovici, Jack Alexy… Nu îi bați pe acești tipi la un lungime de un corp, la 100 m liber. Nu este uman posibil, deci nu îmi spuneți, nu îmi băgați pe gât (n.r.- medalia de aur). Nu e reală, este discursul dur al lui Brett Hawke, citat Daily Mail.

Popular Posts

Exit mobile version