Alte Sporturi

Surprize, surprize! Fundația Țiriac a decis să schimbe regulamentul de premiere al sportivilor români medaliați la JO 2024 Paris!

Published on

La finalul lunii iulie, Ion Alexandru Țiriac, fiul miliardarului Ion Țiriac, a anunțat că Fundația Țiriac va premia fiecare sportiv român medaliat cu aur o mașină electrică Hyundai Ioniq 5, scoasă pe piață anul acesta și estimată la circa 50.000 de euro.

Ieri, Fundația Țiriac a decis să nu facă diferența între medalii și va premia și medaliații cu argint și bronz cu mașina de 50.000 de euro!

„Am anunțat zilele trecute că oferim o mașină Ioniq 5 serie limitată câștigătorilor de aur la Olimpiadă. Astăzi, fondatorul nostru, domnul Ion Țiriac, vine cu o corecție pe care o anunțăm pe această cale.

Nu doar locul 1 va primi de la fundația Țiriac mașină. Locurile, că avem mai multe. Mult mai multe! Premiem și argintul, și bronzul. Mulțumim că ne faceți fericiți”, a fost mesajul postat pe Instagram.

TEAM ROMÂNIA a obținut până astăzi, 3 august, 7 medalii la Jocurile Olimpice 2024 Paris:

3 AUR (David Popovici – Natație, 200 m liber/ Marian Florea și Andrei Cornea – Canotaj, dublu vâsle masculin/ Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş și Victoria Ştefania Petreanu – Canotaj, 8+1 rame)

3 ARGINT (Ancuța Bodnar și Simona Badiș – Canotaj, dublu vâsle feminin/ Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel – Canotaj, dublu rame feminin/ Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc – Canotaj, dublu vâsle, categorie ușoară)

1 BRONZ (David Popovici – Natație, 100 m liber).

Până acum, numărul mașinilor care urmează a fi acordate se ridică la 19. David Popovici va fi răsplătit cu două autoturisme!

 

Popular Posts

Exit mobile version