Din Voleu

Patronul CFR a explicat de ce a acceptat inversarea manșelor cu „U” Cluj

Published on

În Gruia, Universitatatea Cluj s-a impus în fața CFR, scor 3-2, în cadrul etapei a patra SuperLiga. Formația pregătită de Neluțu Sabău a acumulat 8 puncte și a urcat pe locul 3 în clasament.

În schimb, vicecampioana CFR staționează pe locul 9, cu patru puncte, dar poate fi depășită de UTA și Rapid. Ambele evoluează luni, 6 august.

„Cluj Arena” a intrat în pregătirile pentru UNTOLD, programat în perioada 8-11 august, din informațiile noastre la ultima ediție în Cluj-Napoca. Organizatorilor festivalului de muzică li s-a cerut să nu pună în vânzare bilete/abonamente pentru 2025! 

Inițial, sorții au decis ca cei de la „U” Cluj să fie gazde, însă pentru ca acest meci să nu se dispute înafara orașului, la Sibiu sau Arad, cele două cluburi au convenit să schimbe rolurile, iar LPF și-a dat acordul. Astfel, echipa lui Dan Petrescu a primit statutul de gazdă! 

Foto – fcucluj.ro

Patronul lui CFR Cluj, Ioan Varga, a explicat de ce a acceptat inversarea manșelor și a transmis că nu este deranjat de eșec. Acum, prioritatea este reprezentatată de jocurile meciurile din Conference League.

În seara asta am jucat cu echipa a doua. Prioritatea noastră este Europa în momentul de față, ne concentrăm pe acest obiectiv.

Foto – colaj – playsport.ro

Asta este, am pierdut un meci, rivalii noștri sunt fericiți acum, dar la finalul campionatului sunt sigur că CFR va fi din nou campioană. Am făcut un gest pentru orașul Cluj, dar și pentru prietenul meu, Radu Constantea, deoarece am fost de acord ca meciul să se joace pe stadionul nostru și nu la Mediaș.

Tatăl domnului Constantea a avut un rol foarte important în viața mea, a salvat-o pe mama mea într-un moment dificil. Aveam datoria morală de a-i mulțumi astfel, a declarat Ioan Varga, pentru Digi Sport.

SUPERLIGA – PROGRAM – RUNDA 4

Vineri, 2 august 

Oțelul Galați – FC Hermanstadt 1-0 (0-0)/ A marcat: Juric (87)

Ora 22.00 Dinamo – Gloria Buzău 4-1 (2-0)/ Au marcat: Politic (10, 84), Opruț (27), Selmani (80) – Boateng (53 – autogol)

Sâmbătă, 3 august

Farul Constanța – Poli Iași 2-0 (2-0)/ Au marcat: Rivaldinho (34), G. Iancu (45+11)

Ora 22.00 FC Botoșani – FCSB – Amânat!

Duminică, 4 august

Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești 0-0

CFR 1907 Cluj – Universitatea Cluj 2-3/ Au marcat: Păun (24), Michael (72) – Masoero (59), Dan Nistor (69 – penalty), Ovidiu Popescu (77)

Luni, 5 august

Ora 19.00 Unirea Slobozia – UTA Arad

Ora 22.00 FC Rapid 1923 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

De citit și:

SuperLiga – Runda 4// CFR vs „U” Cluj 2-3/ Rezumat Video/ După 15 ani, „U” Cluj o bate pe CFR, unde o doare mai rău, în Gruia!

Popular Posts

Exit mobile version