LIGA a II-a

Oficial// Valentin Dumitrache (21 ani) a semnat cu Dinamo, dar va juca în Liga 2!

Published on

Dinamo a anunțat transferul definitiv al atacantului Valentin Dumitrache (21 ani), în ultimele două sezoane sub contract cu Farul Constanța. 

Valentin Dumitrache este noul jucător al lui Dinamo, după ce în ultimul sezon a evoluat pentru FC Buzău, sub formă de împrumut de la clubul lui Gheorghe Hagi.

Totuși, Dumitrache nu va ajunge sub comanda lui Zeljko Kopic, clubul dinamovist anunțând împrumutul acestuia la CS Afumați (Liga 2).

”Bine ai venit, Valentin DUMITRACHE!

Cluburile Dinamo 1948 București și FCV Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Valentin Dumitrache.

Născut în 2003, în Buzău, Valentin a debutat în Superliga în 2021, pe când evolua la Academica Clinceni.

Foto – Valentin Dumitrache – Reporter Buzoian

Pe lângă Clinceni, de când a părăsit curtea LPS Buzău, Valentin a mai îmbrăcat tricourile Farului (prima și a doua echipă) și Gloriei Buzău. În sezonul trecut a bifat 2 meciuri în Superliga și 25 în Liga a II-a, unde a și înscris 4 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Valentin va evolua sub formă de împrumut la CS Afumați (Liga a II-a) în acest sezon competițional, pentru a bifa minutele necesare dezvoltării sale”, este comunicatul celor de la Dinamo.

De citit și:

News Liga2& Liga 3// La Mulți Ani, Argeș Pitești!/ Azi, ultimele două meciuri din prima etapă Liga 2/ Adrian Falub – numit A 1 la Unirea Dej!

Popular Posts

Exit mobile version