Din Voleu

News Rapid// Dan Șucu l-a prezentat pe Marius Șumudică!/ Patronul Rapidului – speach cu nuanțe clare de ipocrizie!

Published on

Marius Șumudică este începând de marți seara, 19 august, noul antrenor al Rapidului. Acesta îl înlocuiește pe nord-irlandezul Neil Lennon, care a lăsat echipa giuleșteană fără victorie după 6 etape în SuperLiga.

La nici 24 de ore de la semnarea contractului, tehnicianul a fost prezentat oficial în Giulești. Patronul Dan Șucu a făcut oficiile de gazdă, secondat de Viorel Moldovan, președintele din acte a clubului Rapid.

Acționarul majoritar din Grant a spus că rezultatele, competența și trecutul de rapidist au fost elementele cheie pe care s-a bazat, în numirea lui Șumudică pe banca giuleștenilor.

Faptul că e rapidist e frișca de pe tort. Tortul principal e reprezentat de competența și de rezultatele de până acum. Noi am avut un număr de discuții în care am vrut să ne cunoaștem. I-am explicat că e prima noastră opțiune ca antrenor român, dar am avut și opțiunea de a încerca un antrenor străin.

Am încercat-o, am văzut-o, și astfel am revenit la prima noastră variantă din România. Am optat, totuși, înainte, pentru varianta antrenorului străin.

Am vrut un antrenor străin cu CV, care să ne asigure că putem să obținem ceva prețios, dar apoi ne-am întors la prima variantă. Șumudică nu a fost o variantă suplimentară pentru noi.

Am văzut tot felul de declarații. Șumi nu e o variantă de rezervă. Seriozitatea e modul prin care poți ajunge la un rezultat, a declarat Dan Șucu, în cadrul conferinței de presă, notează Digi Sport.

Marius Șumudică/ captură Digi Sport/ Foto – digisport.ro

Noul A1 al Rapidului a declarat că obiectivul său și al echipei este calificarea în play-off-ul SuperLigii.

Șumudică, un mare actor al fotbalului românesc, unii îl consideră doar clovn, a dat-o pe sentimente și a scăpat câteva lacrimi când a vorbit despre revenirea la Rapid și mesajul primit de la părinții săi.

Cel mai frumos mesaj pe care l-am primit a fost de la părinții mei. Au o vârstă. Mi-au spus <<în sfârșit, tată, ești acasă’>>. Eu sunt mai sentimental. Sper să-i țină Dumnezeu în viață. Nu mi-a lipsit nimic în limita posibilităților pe care familia mea le avea la momentul respectiv”, a spus Marius Șumudică.

 

Popular Posts

Exit mobile version