Echipe Nationale

România U21// La Târgoviște, tricolorii lui Daniel Pancu vor întâlni selecționata Muntenegru!

Published on

Naționala U21 a României continuă în luna septembrie parcursul către EURO 2025 cu două partide, împotriva Muntenegrului și împotriva Finlandei.

UPDATE – Miercuri, ora 18.00 – Suspendat pentru primul meci pe care naționala U21 îl va disputa în luna septembrie, partida cu Muntenegru de la Târgoviște, Cătălin Vulturar s-a alăturat începând de astăzi lotului reprezentativei U20. Acesta se va afla în lotul condus de Costin Curelea doar pentru partida de joi, 5 septembrie, cu Germania de la Arad, urmând să revină în lotul U21 după meci.

Programul meciurilor:

  • Vineri, 6 septembrie, ora 19:30: ROMÂNIA U21 – MUNTENEGRU U21, Stadion „Eugen Popescu”, Târgoviște
  • Marți, 10 septembrie, ora 18:00: FINLANDA U21 – ROMÂNIA U21, Tammelan Stadion, Tempere

Ambele partide vor fi transmise LIVE pe PRO Arena!

Selecționerul Daniel Pancu a avut la dispoziție la antrenamentul de aseară 22 din cei 23 de jucători convocați pentru această acțiune. Ultimul jucător ce se va alătura lotului este Ștefan Duțu, fundașul celor de la CS Afumați evoluând aseară în meciul de la Târgoviște din Liga 2, fiind autorul singurului gol al meciului.

Reprezentativa U21 ia startul vineri, 6 septembrie, la Târgoviște, în prima dintre cele 4 finale pentru EURO. Patru zile mai târziu, tricolorii vor jcua în Finlanda, la Tampere, urmând ca în luna octombrie să evolueze mai întâi în Muntenegru, la Podgorica, și să încheie preliminariile la București în fața Elveției.

Pentru această dublă, selecționerul Daniel Pancu a convocat 23 de tricolori: 

PORTARI: Răzvan Sava (Udinese / Italia)Robert Popa (UTA Arad)Alexandru Roșca (Dinamo);

FUNDAȘI: Tony Strata (Ajaccio / Franța), Bogdan Oteliță (Sepsi OSK), Cristian Ignat (FC Rapid 1923), Ștefan Duțu (CS Afumați), Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța), Sergiu Rimovecz (ACSM Reșița), Ștefan Ștefanovici (Politehnica Iași), Andrei Borza (FC Rapid 1923);

MIJLOCAȘI: Cătălin Vulturar (FC Rapid 1923)Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia)Marius Corbu (APOEL Nicosia)Cristian Mihai (UTA Arad)Constantin Grameni (Farul Constanța)Cătălin Cîrjan (Dinamo)Ahmed Bani (Dinamo)Rareș Pop (FC Rapid 1923)Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova)Ianis Stoica (FC Hermannstadt);

ATACANȚI: Louis Munteanu (CFR Cluj)Vladislav Blănuță (Universitatea Cluj).

Sursa și Foto – FRF

De citit și:

România U20/ Arad – Antrenament oficial pe gazonul arenei „Francisc von Neuman”!/ Joi – ora 19.00 – România vs Germania

Popular Posts

Exit mobile version