Fotbal Intern

News Liga 2// Programul rundei a 6-a/ FC Voluntari transferă de la Ceahlăul/ Sidibe spre FCSB și Cotogoi (Petrocub) la CSC Șelimbăr!

Published on

CSC 1599 Șelimbăr a anunțat transferul mijlocașului central Corneliu Cotogoi (23 ani), ultima dată la Petrocub Hîncești. 

Jucătorul a semnat un contract pe tre sezoane cu clubul sibian.

”Bine ai venit, Corneliu Cotogoi !

Tânărul mijlocaș de 23 de ani se alătură călăreților roșii pentru următorii 3 ani.

Până în acest moment, Corneliu a evoluat la seniori pentru două cluburi, Dacia Buiucani în 2021, următorii 3 ani petrecându-i la Petrocub Hîncești.

Noul călăreț roșu este campion al Moldovei în stagiunea trecută, cucerind Campionatul și Cupa Moldovei, alături de Petrocub, iar în acest sezon a reprezentat formația moldavă în preliminariile Europa League, jucând în partide contra formațiilor TNS și Ludogorets.

Foto CSC 1599 Șelimbăr – Corneliu Cotogoi

La numai 19 ani a debutat în Echipa Națională de Fotbal a Moldovei pentru care a strâns 5 apariții. 

Succes, Corneliu !este comunicatul celor de la CSC Șelimbăr.

FCU Craiova 1948 l-a cedat pe Sekou Sidibe la FCSB, însă transferul nu are sumă, ci doar procente dintr-un ulterior transfer. Astfel, clubul patronat de Adrian Mititelu a păstrat 50% din drepturile fotbalistului ivorian.

Astăzi, joi 5 septembrie, Sidibe (foto/ prim-plan) a efectuat vizita medicală și urma să semneze contractul cu echipa lui Gigi Becali.

Mijlocașul Mihai Onișa (24 ani) s-a transferat de la Ceahlăul Piatra Neamț la FC Voluntari. Cedarea jucătorului n-a făcut fără sumă de transfer, însă clubul nemțean va primi 20% din valoarea unui transfer ulterior al fotbalistului de la clubul ilfovean.

Foto – Ceahlaul P. Neamț – Mihai Onișa

Mijlocașul Mihael Onișa a acceptat oferta venită pe adresa sa din partea clubului FC Voluntari, una mai bună din punct de vedere financiar pentru el. În condițiile în care fotbalistul mai avea contract cu CSM Ceahlăul până vara viitoare, conducerea clubului nostru a acceptat despărțirea de fotbalist cu specificația că gruparea pietreană va primi 20% din valoarea unui viitor transfer al lui Onișa de la Voluntari. Îi mulțumim pentru aportul adus echipei, îi urăm sănătate și mult succes!”, se menționează în comunicatul clubului nemțean pe pagina oficială.

Federația Română de Fotbal a comunicat programul rundei a 6-a a Ligii 2 Casa Pariurilor. Aceasta va fi deschisă de astăzi într-o săptămână, 12 septembrie, cu întâlnirea dintre FCU Craiova 1948 și Unirea Ungheni. Ultimul meci din etapă se va juca pe 17 septembrie, de la ora 17.00, și le va aduce față-n față pe ACSM Reșița și FK Csikszereda.

PROGRAMUL RUNDEI a 6-a:

JOI, 12 septembrie, ora 20.00

FCU Craiova 1948 vs Unirea Ungheni, de la ora 20.00

SÂMBĂTĂ, 14 septembrie, ora 11.00

ACS Viitorul Tg. Jiu vs Corvinul Hunedoara

AFC Muscelul Câmpulung vs CS Mioveni

Ceahlăul P. Neamț vs Metaloglobus

CS Afumați vs CSC 1599 Șelimbăr

CSC Dumbrăvița vs FC Bihor

Metalul Buzău vs CSM Slatina

Steaua București vs CSM Focșani

DUMINICĂ, 15 septembrie, ora 11.00

FC Voluntari vs Chindia Târgoviște

LUNI, 16 septembrie, ora 16.00

CFC Argeș vs Concordia Chiajna

MARȚI, 17 septembrie, ora 17.00

ACSM Reșița vs FK Csikszereda

 

Popular Posts

Exit mobile version