Din Voleu

Răzvan Oaidă trage de timp, însă Mircea Rednic nu și-a pierdut răbdarea!

Published on

Rămas liber de contract după despărțirea pe cale amiabilă de Rapid București, mijlocașul Răzvan Oaidă (26 ani) era dat ca transferat la UTA, după ce în prelabil discutase cu antrenorul Mircea Rednic.

Zilele au trecut și Oaidă nu a mai ajuns la Arad, unde, totuși, Rednic îl așteaptă cu brațele deschise.

Foro – Superbet.ro/ Rapid vs Dinamo/ Răzvan Oaidă

La conferința de presă susținută înaintea partidei de mâine, 16 septembrie, cu FC Hermannstadt, din cadrul rundei a 9-a, tehnicianul echipei arădene a abordat și subiectul Oaidă, dar și posibila sosire pe „Francisc Neuman” a unui atacant străin.

„Ştiţi foarte bine, am nevoie de un atacant care să înscrie, un atacant care să aibă talie. Am fost întotdeauna foarte aproape, dar în ultimul moment jucătorii respectivi au ales partea financiară. Noi n-am putut să ne batem cu echipe din Turcia sau Arabia.

Suntem în discuţii cu doi atacanţi. Acum să vedem cine ne dă primul răspuns favorabil şi mai mult ca sigur vom transfera.

S-a discutat şi cu Oaidă. El îşi doreşte să joace în străinătate, să găsească un club în străinătate. Dacă nu, a zis că noi suntem prima opţiune. El îşi doreşte, dar poate nu are”, a declarat Mircea Rednic, la întâlnirea cu media arădeană.

 

Popular Posts

Exit mobile version