Din Voleu

Zeljko Kopic s-a săturat să vorbescă despre transferuri: „Îl avem pe președintele Nicolescu, avem departamentul de scouting, nu o să vorbesc de transferuri!”

Published on

Dinamo București a plecat neînvinsă de pe terenul Oțelului Galați, scor 1-1, într-o partidă din cadrul rundei a 10-a.

La finalul partidei, Zeljko Kopic s-a arătat satisfăcut de rezultat și a ținut să aprecieze dăruirea tuturor jucătorilor. 

Întrebat despre transferuri, tehnicianul croat nu a dorit să dezvolte subiectul.

„A fost binesunt mulțumitAu dominat în prima repriză, am avut un pressing bunNoi am marcat din penalty, dar nu am avut o posesie bună. Am început să controlăm mai mult în a doua repriză. Am oferit sanșa mai multor jucători tineri.

Ultima șansă a lui Caragea putea schimba soarta meciului, însă eu cred că este totuși un scor corect.

Nu vorbesc despre deciziile arbitrilor. Este treaba lor, eu trebuie să le respect deciziile.

Noi avem probleme cu accidentărilede la pauzele echipelor naționaleTerenul nu este perfect, iar aceste microtraume sunt mai numeroase. Trebuie să trecem prin aceste momente dificile și să așteptăm momentul când vor fi refăcuți toți jucătorii.

Foto captur[ video – Digi Sport/ Zeljko Kopic – Dinamo

Îmi place să joc un fotbal frumos, să ne creăm ocazii, dar fără atitudine nu poți face lucruri bune. Am văzut că Patriche și ceilalți jucători au dat maximum. Asta îmi doresc întotdeauna.

Îl avem pe președintele Nicolescuavem departamentul nostru de scouting, nu o să vorbesc de transferuriEi știu ce vreau, ce profil de jucător. Vreau să aducem jucători care să merite tricoul lui Dinamo.”, a declarat Zeljko Kopic.

SuperLiga – Runda a 10-a// Oțelul vs Dinamo 1-1/ Rezumat Video/ În condiții speciale, Dinamo obține un punct la Galați!

Dorinel Munteanu – agresiv cu un jucător de-al său: „Regulile sunt reguli la mine! Poate trebuia să fiu și mai dur!”

 

Popular Posts

Exit mobile version