Din Voleu

Paul Papp transmite un serios semnal de alarmă: „Sunt probleme financiare. Suntem o familie și cum am spus, merităm mult mai mult!”

Published on

Pe stadionul Steaua, Petrolul Ploiești a remizat cu FCSB, scor 1-1, și ploieștenii încheie runda a 10-a pe locul 6, cu 15 puncte, în timp ce campioana României ocupă provizoriu locul 10, cu 10 puncte, însă are un meci mai puțin jucat, cu FC Botoșani.

La finalul partidei, fundașul central Paul Papp – după accidentarea și înlocuirea lui Gicu Grozav, petrecută în minutul 14, a purtat banderola de căpitan a Petrolului – a lăsat să se înțeleagă faptul că lucrurile sunt tensionate în interiorul clubului. Lipsesc banii!

Au fost multe dueluri, cred că jucătorii ambelor echipe au dat dovadă de bărbăție. Nu comentez brigada de arbitraj, câteodată ne-au încurcat puțin.

Cred că a fost un joc fair-play, că Popescu i-a spart capul se mai întâmplă. Astea sunt regulile și trebuie să îl sancționezi. A fost un joc bărbătesc și mă bucur că se întâmplă asta în România.

SuperLiga – Runda a 10-a// FCSB vs Petrolul 1-1/ Rezumat Video/ Remiză însângerată!

Sunt probleme și nu se vorbește despre play-off. Nu vreau să divulg, dar sunt probleme. Pentru ceea ce facem noi acum, merităm mult mai mult.

Eu cu Zima suntem colegi de cameră și ne certăm foarte des. Vorbim despre joc, vorbim despre poziționări. E o ceartă constructivă, cred că asta trebuie să fie într-o echipă.

Sunt probleme financiare. Suntem o familie și cum am spus, merităm mult mai mult.

Toți băieții din vestiarul ăla, mi se face pielea de găină, chiar merităm ce e mai bun pe lumea asta și sperăm că lucrurile bune se vor îndrepta și către noi, a declarat Paul Papp.

Popular Posts

Exit mobile version