Cupe Europene

9 fani de-ai campioanei FCSB, arestați la vama cu Grecia/ Au avut loc altercații fizice/ Ce s-a găsit asupra lor

Published on

Opt persoane care doreau să o susțină pe FCSB în partida cu PAOK, meci programat în această seară , de la ora 22.00, în Faza Ligii Europa League, au fost reținuți la vama cu Grecia.

UPDATE – Cei opt suporteri au fost prezentați în fața unui judecător, care a amânat verdictul pentru vineri, astfel încăt aceștia nu vor putea fi prezenți la partidă. 

”Polițiștii au oprit lângă Serres trei microbuze care se îndreptau spre Salonic. Un control al organelor de ordine a dus la constatarea unor infracțiuni, cei nouă fiind în posesia unor obiecte care intră sub incidența prevederilor Legii privind deținerea de arme și droguri.

Pentru control au venit întăriri ale Poliției din Serres și Salonic. Fanii români au fost duși la Direcția de Poliție Serres, iar joi Parchetul din Serres va decide ce măsură va lua”, au scris grecii de la inpaok.com.

Între suporteri și polițiști au avut loc altercații fizice. În afară de cei opt, a mai fost prins un al nouălea, cu un gram și jumătate de hașiș. Aceștia se află în stare de arest!

 

 

Popular Posts

Exit mobile version