Fotbal Intern

News Liga 2// FRF ezită să o declare „pierdută” pe ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu!/ Programul etapei a 10-a. Cinci meciuri se văd la TV!

Published on

Liga 2 Casa Pariurilor își reia activitatea după pauza competițională prilejuită de meciurile internaționale. Federația Română de Fotbal anunță că un număr de 5 partide vor putea fi urmărite în regim live pe canalele Digi Sport și Prima Sport, iar o partidă pe FRF.tv.

Forul condus de Răzvan Burleanu nu a emis niciun comunicat oficial, deocamdată, despre retragerea din campionat a ACS Viitorul Pandurii Tîrgu Jiu, prin decizia Tribunalului Gorj de trimitere a clubului în faliment.

Astfel, Liga 2 a rămas cu 21 de echipe, iar rezultatele echipei gorjene din primele 9 etape vor fi anulate!

Un număr de 8 echipe vor pierde câte trei puncte, în timp ce FC Bihor va fi singura echipă care va pierde un punct și va urca în clasament.

Rezultatele înregistrate de ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu: 0-0 cu FC Bihor, 1-4 cu Csikszereda, 1-3 la CSM Slatina, 0-2 cu Concordia Chiajna, 0-2 la CS Mioveni, 1-3 cu Corvinul, 0-7 la Metaloglobus, 0-3 cu Chindia și 0-3 la „masa verde” cu Șelimbăr.

Oficial// ADIO, ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu!/ Tribunalul Gorj a decis FALIMENTUL clubului!/ Ce se întâmplă cu jucătorii și rezultatele!

Antrenorii și jucătorii vor rămâne imediat liberi de contract și vor putea semna cu orice echipă, deși perioada de transferuri este încheiată!

STEAUA vs CONCORDIA – meciul care deschide runda! 

Runda a 10-a va începe joi, 17 octombrie, cu duelul dintre Steaua București – echipa cu cea mai bună defensivă din campionat – și Concordia Chiajna, care, în această pauză competițională, s-a despărțit de cuplul de antrenori Ilie Poenaru – Marin Dună.

CFC Argeș vs Chindia este meciul 2 din această etapă și a fost programat pentru vineri, 18 octombrie, de la ora 16.30, pe stadionul din Mioveni.

 

Foto – FC Corvinul (arhivă)/ CFC Argeș vs FC Corvinul

Sâmbătă, 19 octombrie, vor avea loc șase (6) partide, cinci de la ora 11.00, iar ACSM Reșița – Corvinul Hunedoara va începe la ora 13.30.

Hunedorenii vin după o lună septembrie în care au disputat 7 partide oficiale. În acest interval, au câștigat 5 partide, au făcut un egal și au pierdut o singură dată.

Reșițenii au învins FC Bihor (3-2), Concordia Chiajna (3-1) și CS Mioveni (1-0), dar au pierdut cu AFK Csikszereda (3-2) și CSM Slatina (4-0).

Partida ACS Viitorul Tg. Jiu vs Unirea Ungheni a fost anulată!

FC Bihor și FK Csikszereda se vor confrunta duminică, 20 octombrie, de la ora 11.30.

Etapa se încheie luni, 21 octombrie, cu partida dintre FCU 1948 Craiova și FC Voluntari. În stagiunea trecută, cele două s-au întâlnit în sezonul regular și în play-out-ul primei divizii, precum și în cupă.

PROGRAMUL RUNDEI a 10-a (17-21 octombrie):

Joi, 17 octombrie, ora 20:00

Steaua București – Concordia Chiajna – TV

Vineri, 18 octombrie, ora 16:30

Campionii FC Argeș – Chindia Târgoviște – TV

Sâmbătă, 19 octombrie, ora 11:00

Ceahlăul Piatra Neamț – CS Afumați

Viitorul Pandurii – Unirea Ungheni – ANULAT!

Câmpulung Muscel – CSC Șelimbăr

Metalul Buzău – Metaloglobus București

CSC Dumbrăvița – CS Mioveni

CSM Focșani – CSM Slatina

foto CSM Slatina (arhivă)/ Metalul Buzău vs CSM Slatina

Sâmbătă, 19 octombrie, ora 13:30

ACSM Reșița – Corvinul Hunedoara – TV

Duminică, 20 octombrie, 11:30

FC Bihor Oradea – AFK Csikszereda – TV

Luni, 21 octombrie, 16:30

FCU 1948 Craiova – FC Voluntari – TV

 

 

 

 

 

 

Popular Posts

Exit mobile version