Baschet

News Baschet – Cupe Europene// U-BT o învinge pe Hapoel Ierusalim, dar l-a pierdut pe Patrick Richard. Vezi comunicatul clubului!/ Oradea se impune în fața Argeș Basketball

Published on

U BT Cluj-Napoca, campioana României en-titre, a obținut a doua victorie a sezonului din EuroCup. Echipa pregătită de Mihai Silvășan a învins-o pe Hapoel Ierusalim cu scorul de 81-73 (26-22, 18-14, 19-24, 18-13 , într-un meci disputat în Bulgaria, la Samokov.

Patrick Richard, pe finalul primului sfert, a suferit o accidentare gravă la mână și a fost nevoit să părăsească terenul.

UPDATE – Comunicat U-BT Cluj-Napoca – Informații despre accidentarea lui Patrick Richard!

„Patrick Richard a ieșit de pe teren în primul sfert al meciului cu Hapoel Ierusalim, după ce s-a accidentat grav. Acesta a ajuns imediat la un spital din Sofia, unde a fost supus investigațiilor medicale.

Conform primelor evaluări, a reieșit faptul că baschetbalistul nostru a suferit o fractură complexă la antebraț. Acest lucru înseamnă că Richard va fi supus unei intervenții chirurgicale. 

Foto – U-BT/ Patrick Richard – prim-plan

Investigațiile medicale vor continua, urmând să revenim cu informații în plus în perioada următoare.”, este comunicatul celor de la U-BT.

Karel Guzman a fost MVP-ul partidei, cu 20 de puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive. Hervey și Simpson au terminat partida cu 15 puncte fiecare, iar Mokoka s-a evidențiat prin cele 9 recuperări, 3 pase decisive și 14 puncte  înscrise.

CSM Oradea și Argeș Basketball și-au dat întâlnire în Grupa F a FIBA Europe Cup. Piteștenii au câștigat primul sfert, scor 18-14, iar pe al doilea l-au încheiat la egalitate: 24 la 24. După pauză, CSM Oradea a luat meciul în serios și a marcat 8 puncte consecutiv și a câștigat sfertul cu 23 la 12.

Foto – facebook – Arges Basketball

Sfertul decisiv a fost echilibrat și adjudecat de oaspeți, cu 20 la 17. Totuși, cu doar un sfert câștigat, Oradea a încheiat meciul sub scut, scor 78-74. 

Allen-William (Argeș Basketball) a fost desemnat MVP-ul meciului, cu 24 de puncte, de la gazde evidențiindu-se Kristopher Richard, 16 puncte.

În Olanda, CSO Voluntari  – reprezentanta României în ENBL – a dispus de Donar Groningen, scor 88 la 83. Lewis Sullivan a fost principalul marcator al CSO cu 20 de puncte și 4 recuperări, urmat de Justice cu 19 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.

CSM Constanța a pierdut  fără drept de apel o nouă confruntare în FIBA Europe Cup, în deplasarea de la Cholet, scor 63 la 106! 

CSM Constanța (F) a pierdut meciul cu Castors Brain (Belgia), primul din noul sezon de EuroCup Women, scor 79 la 74. Nina Dedic cu 16 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, a fost cea mai eficientă jucătoare a Constanței.

Popular Posts

Exit mobile version