Fotbal Intern

Tavi Popescu e „George în biserică” și se însoară// Gigi Becali i-a făcut cadou un apartament și 200.000 de euro// Vezi declarația fabuloasă a patronului FCSB!

Published on

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit în această dimineață în fața reporterilor și, pe lângă multele subiecte abordate alandala, a afirmat că Octavian Popescu (20 ani) urmează să se însoare.

„Tavi? Numai el singur poate să își revină. E vorba de talent, la talent nu îi poți spune tu ceva… El are dar. Îi spui unuia care nu muncește. El nu e vagabond, e cuminte. Dar nu știu care e secretul la el, de ce?

foto// Digi Sport

Are o prietenă, se căsătorește acum, i-am luat și apartament de 200.000 de euro, ca să se liniștească. I-am dat bani, 200.000 de euro. Păi nu l-am botezat? Pe el îl cheamă George!

L-am botezat! L-am botezat, mă! Păi el era de sectă! Era pocăit, cu minciuna. Lui îi era frică de biserică. L-am botezat ortodox și l-am băgat în butoi, cu preotul. L-am botezat ortodox și acum îl cheamă George. Eu trebuie să îi spun George, nu Tavi, poate de-aia nu joacă.

O să îi spun George. El acum se căsătorește. O să facă cununia prima dată, ca să nu trăiască în desfrânare cu prietena lui.

Trebuie să ai o legatură sfântă. Și după aia poate își revine. Și asta este cu George”, a declarat Gigi Becali,

Popular Posts

Exit mobile version