Fotbal Intern

CSA Steaua ar fi depus memoriu la FRF//Comisia de Disciplină și Etică// împotriva lui Alex Chipciu

Published on

CSA Steaua ar fi depus memoriu la Comisia de Disciplină și Etică a FRF împotriva lui Alexandru Chipciu („U” Cluj), susțin surse din cadrul suporterilor steliști pentru gsp.ro.

Fotbalistul și căpitanul Universității Cluj este acuzat de acuzat de declarații calomnioase și defăimătoare la adresa clubului militar și a jucătorilor acestuia, la flash-interviul de după partida din cadrul grupelor Cupei României Betano, jucat pe 28 septembrie în Ghencea, și caștigat de formația clujeană cu 3-1.

Conducerea CSA Steaua invocă, dacă memoriul a și fost înaintat, articolul 52 din Regulamentul Disciplinar FRF, care prevede suspendarea pentru 2-6 etape a unui jucător care „prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau jignitoare, aduce atingere onoarei, reputației, demnității sau imaginii publice a unei persoane.”

Pedeapsa poate fi mai mare dacă aceste declaratii au fost făcute prin intermediul mass media, cum s-a și întâmplat, între 4 și 8 etape.

Declarația lui Alex Chipciu:

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să-mi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne,.. Cum Steaua? Cu echipamentul ală fake? Bătaie de joc în țara asta!?”

Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali.

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea! Bine, și noi suntem, într-un fel sclavi ai statului, ca români.

Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta fake. Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic.

Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri.. Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic”, a declarat Alex Chipciu

Popular Posts

Exit mobile version