Fotbal Intern

Sabău a punctat cauzele înfrângerii de astăzi

Published on

Antrenorul Universității Cluj și-a declarat dezamăgirea față de eșecul suferit în această după-amiază în fața FC Voluntari, scor 1-2. Așa cum era de așteptat, Ioan Ovidiu Sabău a pus rezultatul pe seama oboselii acumulate de jucătorii săi. 

„O înfrângere greu de digerat, asta e realitatea. Am vrut să încheiem această săptămână bine, dar se pare că am fost destul de greoi și obosiți chiar dacă am avut un început bun de joc.

Un meci pierdut, dar nu trebuie să dramatizăm. Trebuie să găsesc soluții, încă sunt jucători care nu joacă la nivelul lor, mai ales cei care intră pe parcurs. Sunt jucători care încă sunt la 60-70%. Sigur, tragem niște concluzii, vedem care este realitatea în acest moment și ce obiective putem să obținem.

Am încredere în ei, sunt jucători foarte valoroși, dar ca să faci echipa cu adevărat pentru play-off ai nevoie de timp. A fost o săptămână grea, am jucat din trei în trei zile. Joi am jucat cu un adversar foarte greu și avem foarte mulți jucători accidentați. Nu am reușit să fac mai multe schimbări pentru că ceilalți jucători nu au ritm”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul partidei.

Popular Posts

Exit mobile version