Fotbal Intern

Foștul președinte LPF: „Nici Botoșani, nici Dinamo, nu cred că se pot salva!”// Scaunele lui Burcă și Mandorlini se clatină, mai crede Dumitru Dragomir

Published on

Dumitru Dragomir, ex-președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, în prezent mare dezvoltator imobiliar și guru în de toate, de la zborul în Cosmos și până la pusul murăturilor în saramură și oțet, consideră că Dinamo București și FC Botoșani nu se pot salva de la retrogradare.

foto// Fanatik

„Nici Botoșani, nici Dinamo, nu cred că se pot salva. Dinamo joacă bine în teren, așa, dar are probleme.

Îmi pare rău de Burcă pentru că este un antrenor bun, dar degeaba. Burcă e antrenor bun. Nu are nicio vină, nu are jucători. Nu doar la Dinamo, nicăieri nu vine lumea. Mai sunt câțiva cu bani mulți care își permit să piardă patru-cinci milioane (n.r. de euro) pe an.

De când cu pușcăriile atunci, cu fotbalul, toată lumea s-a speriat și nu vor să audă de fotbal. Din acest motiv sunt și stadioanele goale. Au început ușor, ușor, să vină, pentru că și meciurile au început să fie mai spectaculoase și fotbalul mai valoros puțin”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

În urmă cu trei săptămâni, tot pentru Fanatik, Mitică Dragomir a oferit o altă predicție: „Botoșaniul se salvează! Băăă, fiți atenți la ce vă spun. Iftime nu e băiat prost!”

Dumitru Dragomir nu-i vede în situații confortabile pe tehnicienii Ovidiu Burcă (Dinamo) și Andrea Mardolini (CFR).

„Burcă și Mandorlini au zilele numărate. Dacă nu vine în primele 3 locuri îl dă sigur afară pe Mandorlini. Îl dă sigur. Neluțu e învățat cu locul 1, să îi vină niște bani. Așa dacă pierde banii, nu cred.”, a mai spus ex-șeful LPF.

 

Popular Posts

Exit mobile version