Connect with us

Alte Sporturi

C.E. Volei Masculin 2023// România joacă contra Croației în optimile competiției// Meciul are loc vineri, la Varna (Bulgaria)

România și Croația vor fi adversare la Varna. ”Tricolorii” își vor juca șansa de a ajunge în sferturile de finală, dar nu va fi deloc ușor. Croația a pierdut în grupă cu Slovenia și Finlanda, dar a învins Bulgaria, Ucraina și Spania!

Partidele din optimile de finală vor avea loc între 8-10 septembrie, cele din sferturi în 11-12 septembrie, pentru ca semifinalele şi finalele pentru medalii să se dispute în 14, respectiv 16 septembrie, la Roma, informeză news.ro.

Competiţia este găzduită de patru naţiuni – Italia, Bulgaria, Macedonia de Nord şi Israel, între  28 august – 16 septembrie, și a avut 24 de echipe la start. Primele patru clasate în fiecare din cele şase grupe s-au calificat în optimile de finală.

De reținut, primele trei clasate, cu excepția Italiei, vor obține și calificarea la Campionatul Mondial de peste doi ani. Italia, campioana mondială en-titre este calificată automat!

foto// frvolei.eu

CEV a schimbat data de disputare a partidei din 9 septembrie în 8 septembrie. Partida se va juca vineri, 8 septembrie, de la ora 17:30!

Federația Română de Volei face un apel la suporterii români sa invadeze Varna!

„Noi avem însă încredere în băieții noștri. Îi susținem și mergem cu ei mai departe. Așa cum am învins Turcia și Franța, putem bate și Croația. HAI ROMÂNIA!

Prețul unui bilet este de 20 leva, aproximativ 50 de lei. Copiii între 8 și 18 ani, dar și persoanele peste 65 de ani plătesc doar jumătate din prețul biletului! Așadar, cei care vor să fie alături de echipa României o pot face, la Varna.” se arată în comunicatul Federației, pe site-ul frvolei.eu.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Alte Sporturi