Connect with us

Din Voleu

Tehncianul „U” Cluj trage un semnal de alarmă/ Sabău: „Situația este delicată, nu disperată. Ceva nu este în regulă”

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul principal al Universității Cluj, învinsul lui Dorinel Munteanu de două ori în trei zile, a oferit o declarație care îi va pune pe gânduri pe suporterii echipei clujene. Acesta admite că situația a devenit delicată, lucrurile nu sunt în regulă, dar până la disperare mai este.

„Ar fi fost greu să câștigăm astăzi, dar când nu câștigăm duelurile și nu ai curaj să ataci spațiile, nu poți să ai prea multe pretenți. Am ajuns cu puțini jucători în careu. Astăzi nu am fost proaspeți. Este o situație care nu este ușoară, dar mai multe nu pot spune. Situația este delicată, nu disperată.

Sunt aici ca să găsesc soluții și trebuie să schimbăm ceva, să avem foame de fotbal. Astăzi am fost nemulțumit, dar nu am putut mai mult. Nu sunt supărat pe jucători. Am fost obosiți și nu am avut ritm, deși am schimbat câțiva jucători. Ceva nu este în regulă!”, a declarat Sabău, la flash-interviul de după partidă cu Oțelul Galați.

Referitor la accidentarea suferită de Dan Nistor, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a afirmat: ”Am sunat la spital și nu este grav, așteptăm și alte vești și sper să fie foarte bune.”

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu