Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Gigi Becali a confirmat transferul lui Ovidiu Popescu la „U” Cluj/ Vezi comunicatul clubului campion

Patronul FCSB s-a declarat mulțumit de modul în care a evoluat echipa sa în jocul cu Rapid, scor 2-0 pentru formația giuleșteană, dar l-a luat la șuturi pe portarul Andrei Vlad (25 ani).

Gigi Becali (65 de ani) a confrmat transferul lui Ovidiu Popescu la Universitatea Cluj (n.red. transfer definitiv!), din postura de jucător liber de contract, și i-a sugerat lui Andrei Vlad să-și găsească o altă echipă. Panțâru și Radaslavescu vor fi împrumutați!

„Toată echipa mi-a plăcut. Din moment ce ai trei copii pe teren și ai posesie mai mare ca Rapid, mi-a plăcut toată echipa. Mai puțin Vlad, la primul gol a respins, la al doilea gol, nu mai spun… Nu mai are rost să spun de băiat, poate găsește și el să se ducă undeva.

Pleacă Ovidiu Popescu, a semnat cu U Cluj. O să îl dăm împrumut pe Panțîru. Noi nu mai avem jucători să plece. Și pe Radaslavescu îl dăm împrumut ca să joace, eu am încredere în el, dar trebuie să joace”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik. 

Luni, la prânz, FCSB a anunțat despărțirea de Ovidiu Popescu prin intermediul rețelelor sociale. Fotbalistului i s-a încheiat înțelegerea contractuală și nu va mai continua la noua campioană a României.

”Ovidiu Popescu a ajuns la finalul contractului care îl lega de clubul nostru. 

Mijlocașul în vârstă de 30 de ani ne părăsește după 8 sezoane, în care a adunat 248 de partide în toate competițiile, 6 goluri și 13 pase de gol. De asemenea, acesta și-a trecut în palmares titlul de campion al României în acest sezon, respectiv Cupa României în 2020.

Clubul nostru îi mulțumește pentru devotamentul arătat în toți acești ani și îi urează mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

De citit și:

Breaking// MM Stoica a declarat că Ovidiu „Lampard” Popescu a semnat cu „U” Cluj!

Alte două publicații confirmă anunțul lui MM Stoica (preluat de ultras24.ro): Ovidiu Popescu a semnat cu „U” Cluj!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern