Connect with us

Din Voleu

News Poli Iași// Municipalitatea plătește o parte din datoriile clubului/ Reunirea lotului are loc astăzi

Politehnica Iași s-a despărțit în această vară de portarul Silviu Lung jr, care a semnat din postura de jucător liber cu Universitatea Craiova, și fundașul central Rachid Bouhenna.

Algerianul Bouhenna a bifat 12 meciuri în tricoul Poli Iași, 6 în sezonul regular și 6 în play-out, însă tehnicianul Tony da Silva, reconfirmat pentru ediția 2024/2025 a SuperLigii, nu a fost mulțumit de randamentul acestuia. Astfel, conducerea clubului  a decis să renunțe la el.

foto – arhivă – playsport

Municipalitatea ieșeană a aprobat alocarea sumei de 5 milioane de lei Politehnicii Iași. 

 

Banii vor fi cheltuiți în „doi timpi și trei mișcări” și tot nu sunt îndeajuns pentrustingerea totală a datoriilor, care se ridică la aproximativ 3 milioane de euro.

Totuși, șefii Politehnicii nu par speriați de dificultățile financiare, mai ales că urmează să încaseze banii din drepturile de televizare.

În plus, Consiliul Local Iași ar mai putea vira încă 3 milioane de lei din suma alocată finanțării cluburilor sportive pe anul 2024 (n.red. în baza Legii 350/2005), la care ar urma să se adauge alte 2,2 milioane de lei destinate exclusiv Centrului de Copii și Juniori, 

Staff-ul tehnic a creionat un program de pregătire format din două etape. Primul începe astăzi, 5 iunie, cu reunirea lotului vizitele medicale urmând a fi efectuate joi, 6 iunie, la clinicile Dorna Medical și Preventis.

În perioada 10- 16 iunie, jucătorii Politehnicii Iași vor efectua un stagiu de pregătire în stațiunea Cheile Grădiștei. La finalul acestuia, Poli va susține un meci test în compania formației ASF Hărman (Liga 4 Brașov).

Etapa a doua de pregătire urmează a fi comunicată în zilele următoare.

 

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu