Connect with us

Fotbal Intern

După victoria de la Arad, Sabău afirmă că echipa va arăta și mai bine// Gestul lui Câmpanu i-a lăsat un gust amar!

Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul Universității Cluj, s-a declarat încântat de victoria obținută de echipa sa la Arad, 1-0 cu UTA, dar mai ales de jocul prestat. 

Mi-a plăcut mult echipa. Am ținut de minge, am avut răbdare, am jucat rapid. Concentrați permanent pentru un eventual contraatac, trebuia să fim foarte activi și reactivi când se pierdea mingea. Toată echipa a jucat bine, e o satisfacție, rezultatele îți dau încredere.

A trebuit să improvizez, Ovidiu a fost căpitan și trebuia să ducă echipa către victorie. E un jucător care se sacrifică mereu, și defensiv, și ofensiv. Mi-au plăcut cei doi mijlocași centrali, anul ăsta au jucat foarte puțin. Echipa are stare de spirit, calitate individuală, în două-trei meciuri vom arăta foarte bine.

Încerc să comunic foarte mult, să înțeleg ce au ei nevoie, să aibă încredere să discute cu mine, să nu se simtă crispați. E o meserie frumoasă, vreau să nu fie crispați și să aibă bucuria de a juca fotbal. Au fost câteva momente cheie în care am suferit, mai ales când am rămas în inferioritate”, a declarat tehnicianul Universității.

Referitor la gestul golănesc comis de Câmpanu, pentru care în minutul 80 a primit cartonașul roșu, Neluțu Sabău a spus că jucătorul recent transferat și-a anulat toate faptele bune făcute pănă atunci. 

Eu îl apreciez foarte mult, e un jucător cu calități extraordinare. Are tot ce-i trebuie ca să joace la cel mai înalt nivel. Are nevoie de disciplină, mai multă muncă, încredere. În acest moment, este păcat, își anulează tot ce a făcut, ca imagine, nu e normal să faci un astfel de gest.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern