Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Răzvan Pașcalău (20 ani, ex- „U” Cluj și Lecce) a semnat cu Dinamo!/ Raul Opruț ar putea fi următorul transfer al „câinilor”

Dinamo București continuă să repatrieze tinerele talenta din fotbalul italian. Astăzi, clubul bucureștean a anunțat transferul fundașului Răzvan Pașcalău (20 ami).

Tânărul fundaș și-a început cariera în tricoul celor de la Universitatea Cluj, însă în 2020 a luat drumul Italiei, la Lecce, formație pentru care a adunat peste 80 de meciuri. Acesta este impresariat de Cătălin Sărmașan.

foto – Răzvan Pașcalău

Potrivit tranfermarkt.com, 250.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Pașcalău.

”Bine ai venit, Răzvan PAȘCALĂU!

Cluburile Dinamo 1948 București și US Lecce au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului central Răzvan Bogdan Pașcalău.

20 de ani împliniți și 1.89 m, Răzvan a ajuns la juniorii lui Lecce în 2020, plecând de la echipa a doua a Universității Cluj.

În sezonul 2023-2024, Răzvan a bifat 20 de apariții în Primavera (2 goluri marcate), 2 în UEFA Youth League (1 gol marcat) și câte una în Coppa și Supercoppa Primavera.

Răzvan va fi jucătorul nostru până în 2029”a anunțat Dinamo pe rețelele sociale.

Potrivit digisport.ro, Raul Opruț (26 ani), jucătorul celor de la KV Kortrijk, s-a înțeles cu Dinamo și va semna un contract valabil pentru un sezon, cu opțiunea unui transfer definitiv.

În sezonul trecut, Opruț a evoluat sub formă de împrumut la FC Hermannstadt, unde a bifat 23 de meciuri, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă.

De citit și:

Transferuri SuperLiga Vară 2024/ 18 iunie/ S-a deschis Mercato-ul de vară! Transferurile pot fi înregistrate la FRF, LPF, AJF

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern