Connect with us

Fotbal Intern

Amicale// Victorii pentru FC Botoșani, FCSB și Universitatea Craiova/ UTA a pierdut cu Borac Banja Luka

Universitatea Craiova a câștigat amicalul disputat contra polonezilor de la Legia Varșovia, scor 1-0, prin golul marcat de Căpățînă, în minutul 63.

Acesta a fost cel de-l doilea joc de verificare disputat în cantonamentul din Austria. În primul, oltenii au fost învinși de ciprioții de la FC Pafos, scor 1-2.

Oltenii vor mai disputa încă trei meciuri de pregătire în Austria: cu Slask Wroclaw (Polonia), pe 26 iunie, pe Ludogorets Razgrad, campioana Bulgariei, pe 29 iunie, și cu Jablonec (Cehia), pe 30 iunie.

Universitatea Craiova (prima repriză): Popescu – Gașpăr, Maldonado, Badelj, Ndong – Crețu, Căpățînă – Danciu, Houri, Barbu – Ivan.

foto – Universitatea Craiova vs Legia Varșovia – facebook – UCVOficial

În partea secundă au mai jucat: Matei Goga, Laurențiu Popescu, Gjoko Zajkov, Denis Benga, Basilio Ndong, Robert Petculescu, David Barbu

Tot în Austria, FC Botoșani a susținut primul meci de verificare din cadrul cantonamentului început acum două zile în localitatea/ stațiunea Fugen.

Fotbaliștii pregătiți de Bogdan Andone au dispus de amatorii de la Sportbund Chiemgau Traunstein (liga a 6-a germană), scor 5-0 (3-0). Golurile au fost marcate de Chică-Roșa (2), Denis Ștefan (2) și Enzo Lopez.

FCSB a câștigat la scor de maidan primul amical al verii, cu CSV Alperdoon (Olanda), scor 8-0 (4-0). Golurile echipei campioane au fost marcate de Lixandru (6), A. Băluță (20, 21), Luis Phelipe (25), Ștefănescu (53, 84), Antwi (64), D. Miculescu (89).

În a doua partidă din cantonamentul olandez, FCSB o va întâlni pe Almere City FC. Partida este programată pe 28 iunie, ora 17.00 (ora României), și se va juca fără spectatori.

În Slovenia, UTA a întâlnit-o pe Borac Banja Luka (Bosnia și Herțegovina), în fața căreia a pierdut cu 1-2 (0-1). Golul echipei pregătite de Mircea Rednic a fost marcat de Ezekiel (61 – penalty).

UTA (prima repriză): R. Popa (30 Mitrovic) – Rodrigues, Iurasciuc, Benga, Trif – Mihai, Pedro – Cristea, Fabry, Omondi – Dumiter.

UTA (repriza a doua): Mitrovic (60 Iliev) – Râpă, Conte, Benga, Trif (55 Anișorac) – Van Durmen, Pedro (55 Ekmekci) – Calotă (70 Samson), Halaf, An. David – Ezekiel

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern