Connect with us

Fotbal Intern

SUPERLIGA// Etapa a 9-a// Farul vs FCSB// Clubul „Regelui” nu a scos bilete la vânzare// 1.700 de „PCR-iști” se vor bucura de meci!

Clubul lui Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Ciprian Marica și al lui Rivaldo, a anunțat pe rețelele sociale că nu va scoate la vînzare bilete pentru meciul cu FCSB.

„Atenție! Nu vor fi case de bilete deschise la stadion!”, este anunțul FC Farul Constanța.

 „Într-adevăr nu au fost puse bilete în vânzare. Au mai rămas doar câteva sute de bilete disponibile, care vor fi date celor apropiați clubului. Stadionul este aproape plin din numărul de abonați. Suporterii Stelei (n.r. – FCSB) au primit bilete, cum era normal. Asta este situația”, a anunțat Tiberiu Curt, vicepreședintele Farul. potrivit GSP.ro.

Stadionul din Ovidiu are o capacitate de 4.554 de locuri pe scaune. Oficialii clubului constănțean susțin că în această vară au vândut 2.500 de abonamente. Galeria FCSB a primit pentru acest meci un număr de 260 de bilete, iar 1.700 de bilete rămase disponibile s-ar fi dat sub formă de invitații – PILE, CUNOȘTIINȚE, RELAȚII – persoanelor apropiate clubului.

Partida Farul vs FCSB se va disputa de la ora 21.30.

Tot astăzi, în Superliga, – etapa a 9-a, ora 17.00, se va juca FC Hermannstadt – FC Voluntari, iar de la ora 19.15, la Galați, nou-promovata Oțelul va primi vizita Rapid. 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern