Connect with us

Fotbal Intern

La FC Argeș se vine, dar se mai și pleacă în grup organizat!/ Antrenor nou la CS Mioveni și mijlocaș ceh la FC Voluntari!/ Iglesias (ex- Dinamo) a ajuns CSA Steaua

FC Voluntari a perfectat transferul mijlocașului ceh Antonin Fantis (32 de ani). În sezonul trecut a bifat 34 de meciuri și trei goluri pentru Fastav Zlin, liga a doua din Cehia.

Bun venit ,Antonin Fantis!

FC Voluntari anunță că a semnat un contract cu jucătorul Antonin Fantis.

Antonin Fantis este un jucător ofensiv , din Republica Cehă, în vârstă de 32 de ani.

La prima experiență in afara graniței Cehiei, Antonin a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Pribam, Ostrava, Jablonec și Zlin pentru care a strâns 383 de partide și a marcat 41 de goluri.

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntar !, este comunicatul grupării ilfovene FC Voluntari.

CS Mioveni are un nou antrenor principal, după despărțirea pe cale amiabilă de Constantin Schumacher, care a ținut morțis să se  transfere pe banca tehnică a CSC Șelimbăr. 

Alin Chița (46 de ani), antrenor secund în stafful lui Adrian Mutu la Rapid, Neftci Baku și CFR Cluj, este A1 la formația argeșeană.

”Începând de astăzi, noul antrenor principal al echipei noastre este Alin Chița. Acesta va face, momentan, echipă cu secundul Cristian Tănase și cu antrenorul de portari, Iulian Ilie. În scurt timp, băncii tehnice i se va alătura un antrenor secund, sau un preparator fizic.

Alin Chița s-a mai aflat pe banca echipei noastre, în sezonul 2013-2014 ca secund, dar și la echipa de juniori reprublicani. Chița și secundul Tănase au mai lucra împreună, din aceeași postură, la echipele CSM Focșani și CSM Alexandria.

Celor doi și noului staff le urăm BUN VENIT și SUCCES!

Noua conducere tehnică s-a alăturat deja echipei, care s-a reunit săptămâna trecută.

Clubul nostru s-a despărțit zilele trecut de Constantin Schumacher, în condții amiabile, după ce tehnicianul, aflat la primul pe banca CS Mioveni a reușit o calificare în play-off și a jucat barajul de promovare în Superliga. Îi mulțumim, fostului nostru antrenor principal pentru munca depusă și îi urăm succe în continuare”, este comunicatul CS Mioveni.

Mijlocașul spaniol Dani Iglesias, pus pe liber de Dinamo la finele sezonului precedent de SuperLigă, va continua în fotbalul românesc, dar în Liga 2.

CSA Steaua a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu jucătorul iberic pentru un sezon!

”Bine ai venit, Dani Iglesias!

Clubul Steaua București anunță transferul spaniolului Dani Iglesias. În vârstă de 28 de ani, Iglesias evoluează ca și mijlocaș central și s-a format la două cluburi de renume din Spania: Deportivo la Coruna si Deportivo Alaves.

Iglesias a sosit azi-noapte în România, iar de la Aeroportul „Henri Coandă” a ajuns direct în cantonamentul formației noastre, de la Cheile Grădiștei. Mijlocașul spaniol a mai evoluat la NK Istra, HNK Rjieka, Spartak Trnava, SKF Sered și Dinamo București. În 2020, cu NK Rjieka a câștigat Cupa Croației!

Dani Iglesias a semnat un contract pe un an cu echipa roș-albastră!

Bun venit în Ghencea și cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, este comunicatul celor de la CSA Steaua pe Facebook.

În această vară, CSA Steaua i-a mai achiziționat pe: Florin Răsdan (29 de ani), Mihai Kerki (27 de ani), Rafael Munteanu (18 ani), Gabriel Nedelea (23 de ani), Adrian Pop (24 de ani). 

În această dimineață, 1 iulie, FC Argeș a anunțat transferul atacantului Robert Moldoveanu, iar pe la orele amiezii despărțirea de șase jucători.

foto – Nicolae și doi dintre colaboratorii săi – argesfc.ro

”Șase jucători din lotul sezonului trecut nu mai continuă la Pitești. Milcho Angelov, Ionuț Balaur, Robert Boboc, George Micle, Florian Haită și Bogdan Rusu sunt jucătorii care nu mai îmbracă tricoul alb-violet.

Cu această ocazie le mulțumim tuturor și le dorim multă baftă!”, a transmis CFC Argeș.

De citit și:

News Liga 2// Fundaș portughez la Ceahlăul/ Robert Moldoveanu a semnat cu FC Argeș/ Dumbrăvița a început să transfere

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern