Connect with us

Fotbal Intern

News Liga 2// Briceag a semnat cu FC Argeș!/ Marcel Pușcaș – OUT de la FCU Craiova!/ Ungheni a perfectat al 3-lea transfer/ Multe veniri și plecări de la Șelimbăr și Dumbrăvița!

Unirea Ungheni a anunțat în această dimineață, 2 iulie, perfectarea unui transfer. Este vorba despre mijlocașul ofensiv Antonio Cruceru (27 ani), ultima oară la Metaloglobus.

Cruceru a mai jucat la Chindia, Academica Clinceni, FC Argeș, Petrolul, Farul și Unirea Slobozia.

Acesta este cel de-a treia achiziție din ultimele patru zile, după împrumutul fundașului dreapta Alin Chinteș (n. red. „U” Cluj) și transferul mijlocașului Claudiu Bîrnoi, ex- Unirea Dej.

FCU Craiova 1948 a anunțat astăzi, 2 iulie, încetarea colaborării cu Marcel Pușcaș, care a ocupat funcțiile de președinte, respectiv de director general al clubului oltean.

Mulțumim, Marcel Pușcaș!

FCU 1948 mulțumește lui Marcel Pușcaș pentru activitatea depusă de-a lungul anilor în cadrul clubului.

Să ne revedem cu bine!, este anunțul clubului patronat de Adrian Mititelu!

Ieri, 1 iulie, fotbaliștii CSC Dumbrăvița au efectuat primul antrenament al verii.

Lotul prezent la reunire:

  • portari: Cătălin Trifon, Adelin Iliescu,
  • fundași: Vlad Băluțoiu, Alin Burdeț, Cătălin Horcea, Răzvan Morariu, Tudor Moțiu, Cristian Scutaru, Ion Vasluian, Claudiu Apro, Costel Zurbagiu,
  • mijlocași: Nicolae Sofran, Luca Bodri, Fabiano Cibi, Răzvan Ristin, Răzvan Ghinescu, Alexandru Martinov, Andrei Olaru, Bogdan Sima, Eric Adam,
  • atacanți: Dragan Paulevici, Nicu Modan, Cristian Pădurariu.

foto – facebook – scdumbravita

În ultimele zece zile, echipa timișeană a concretizat opt transferuri: Ion Vasluianu (CSC Ghiroda și Giarmata Vii), Alin Burdeț (CSM Olimpia Satu Mare), Claudiu Apro ( FK Miercurea Ciuc), Luca Bodri (Progresul Pecica), Eric Adam (Poli TM), Adelin Iliescu (Șoimii Lipova), Cristian Pădurariu (Phoenix Buziaș) și Nicu Modan (CSM Deva).

În schimb, de la Dumbrăvița au părăsit echipa 10 jucători: David Jorza, Bruce Nortey, Cristian Gavra, Paul Toroc, Șerban Secoșan, Andrei Răuță, Cosmin Gladun, Alexandru Tismonar, Răzvan Neag și Ahmet Ekmekci.

CSC Șelimbăr 1599, antrenor Constantin Schumacher, a anunțat luni, 1 iulie, despărțirea de Raul Palmeș, la solicitarea jucătorului. Acesta nu este exclus să ajungă la FC Voluntari, unde A1 este Claudiu Niculescu, ex-tehnicianul echipei sibiene în sezonul precedent.

”Mulțumim, Raul Palmeș!

La cererea jucătorului, contractul cu CSC 1599 Șelimbăr a încetat de comun acord.

Ajuns la echipa noastră la începutul anului 2023, Raul a contribuit la realizarea obiectivului din sezonul 2022/2023 și performanța călăreților din sezonul trecut, 2023/2024. A îmbrăcat tricoul nostru în 37 de partide, în 31 dintre acestea fiind integralist.
Mult succes, Raul!”, a comunicat clubul sibian.

Tot ieri, 1 iulie, CSC Șelimbăr a anunțat și transferurile jucătorilor Lucian Buzan și Luca Popa

”Bine ai revenit, Lucian !
Lucian Buzan începe o nouă aventură la CSC Șelimbăr, după ce a mai jucat pentru echipa noastră în sezoanele 2021-2022 și 2022-2023 și a evoluat în 25 partide, reușind să marcheze de 3 ori.

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a mai jucat la echipe importante din România precum Universitatea Craiova, Dunărea Călărași, Politehnica Timișoara și la vecinii noștri de la FC Hermannstadt !

Ne bucurăm să te avem din nou la Șelimbăr, Lucian !”

”Bine ai venit, Luca Popa !

Luca este un talentat fundaș central de doar 18 ani care se alătură echipei noastre.

Acesta a început fotbalul la Oradea, iar Club Atletic Oradea l-a transferat la Venezia. A jucat pentru grupele U17, U18 și U19 ale Venezia Primavera, după care s-a întors în România la Gloria 2018 Bistrița – Năsăud.

Luca este o prezență des întâlnită în reprezentativele mici ale Echipa națională de fotbal a României, având prezențe la România Under 15, Under 16, Under 17 și Under 18.
Succes, Luca !”

FC Argeș a anunțat că a ajuns la un acord cu fundașul stânga Marius Briceag (32 ani)!

”Bine ai revenit acasă, Marius Briceag!
Marius Briceag s-a întors acasă. Fundașul în vârstă de 32 de ani a adunat 329 de meciuri în toate competițiile, de-a lungul carierei sale. Acesta a semnat un contract valabil 2 sezoane cu clubul nostru.

Marius Briceag s-a născut la 6 aprilie 1992, în Pitești și a început fotbalul la FC Argeș. A îmbrăcat tricoul alb-violet în 66 de partide, debutul fiind pe 28 august 2010, într-o partidă cu UTA.
În 2013 a ajuns la CSM Râmnicu Vâlcea, în Liga 2, de unde s-a transferat, după numai un an, la Universitatea Craiova. În sezonul 2015/16 a fost împrumutat la FC Voluntari. De la Craiova a plecat la FCSB, în 2020. Roș-albaștrii l-au împrumutat și ei la FC Voluntari în 2021, echipă care ulterior l-a și transferat.

În sezonul 2022/23 a jucat pentru Universitatea Cluj, iar în sezonul precedent a bifat prima sa experiență internațională, jucând pentru polonezii de la Korona Kielce.

foto – M. Briceag – K. Kielce – transfermarkt.com

Are în palmares Cupa României, pe care a câștigat-o în 2018 cu Universitatea Craiova. A mai jucat o finală de Cupă în 2022, la FC Voluntari, pierzând atunci șansa de a pune din nou mâna pe trofeu în detrimentul celor de la Sepsi.
Bine ai revenit și mult succes, Marius!”, este anunțul clubului condus de Dani Coman.

CSM Focșani a efectuat ieri, 1 iulie, primul antrenament de la promovarea în Liga 2.

Călin Moldovan, tehnicianul echipei moldovene, a avut la dispozișie un număr de 26 de jucători. Noutățile din lotul echipei focșănene sunt Andrei Ureche (portar, reziliere contract FC Botoșani), Gabriel Dodoi (ex- CSM Alexandria) Stejărel Vișinar (ex- Ceahlăul), Florin Simion (CSM Sighetu Marmației) și Ștefan Moraru (Metalul Buzău).

FC Bihor Oradea, nou-promovată în Liga 2, a anunțat despărțirea de mijlocașul Eric Vănău (19 ani), aflat în proprietatea Universității Cluj.

Tânărul jucător a ajuns în iarna acestui an la FC Bihor Oradea, echipă pentru care a bifat 15 meciuri din cele 16 disputate din acel moment. 

Acordul dintre cele două cluburi nu va fi prelungit, potrivit informațiilor transmise de clubul orădean. 

”Clubul FC Bihor anunţă încetarea colaborării cu jucătorul Eric Andrei Vînău, căruia i-a expirat împrumutul la echipa noastră pe data de 30 iunie.

Andrei Vînău a venit în iarnă la FC Bihor şi a strâns 15 jocuri din cele 16 partide oficiale desfăşurate în acest an.

Clubul FC Bihor Oradea îî mulţumeşte pentru aportul adus la echipa noastră şi îi transmite mult succes în cariera lui pe mai departe!”, este comunicatul celor de la FC Bihor Oradea.

CSM Reșița a transmis că s-a despărțit de jucătorii Bogdan Szijj și Aboubacar Gakou. În această vară, de la echipa din Valea Domanului, antrenor Flavius Stoican, au mai plecat: Francisc Cristea, Luca Napoleone, Mediop Ndiaye, Ciprian Rus, Alexandru Sabău și Marian Drăghiceanu, ajuns la Sepsi, după ce clubul l-a dat transferat la Oțelul Galați.

De citit și materialele:

News Liga 2// Fundaș portughez la Ceahlăul/ Robert Moldoveanu a semnat cu FC Argeș/ Dumbrăvița a început să transfere

News Liga 2// Ungheni și CSC Dumbrăvița și-au anunțat ultimele achiziții/ Filip și Hora s-au întoars acasă, la FC Bihor/ Remiză în amicalul AFC Câmpulung vs FC Argeș

La FC Argeș se vine, dar se mai și pleacă în grup organizat!/ Antrenor nou la CS Mioveni și mijlocaș ceh la FC Voluntari!/ Iglesias (ex- Dinamo) a ajuns CSA Steaua

Oficial// Robert Moldoveanu a semnat cu „vulturii alb-violeți”!

 

 

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern