Connect with us

Fotbal Intern

News Liga 2// FC Argeș – amical cu LPS HD Clinceni/ Corvinul și-a pensionat președintele!/ Alte cinci plecări de la Pandurii/ Dumbrăvița s-a distrat cu juniorii UTA-ei!

FCU Craiova 1948 a anunțat transferul portarului Codruț Sandu (18 ani, 1,91 metri). Acesta a fost împrumutat de la Rapid București.

”Bine ai venit, Codruț Sandu!

Portarul român în vârstă de 18 ani va evolua pentru următorul sezon la FCU 1948 sub formă de împrumut de la FC Rapid 1923.

Codruț Sandu are o înălțime de 1.91 metri.
El a evoluat în trecut la Dinamo U19, CSA Steaua U19, FC Rapid 1923 U19, FC Rapid 1923 și LPS Clinceni.

Îi dorim mult succes și cât mai multe meciuri fără gol primit în tricoul FCU 1948”, este comunicatul clubului patronat de Adrian Mititelu.

În această vară, la FCU Craiova au mai ajuns francezul Nestory Lumbu (ex- CSC Șelimbăr și CSM Alexandria), Darius Ghindoveanu, ultima dată la Munster (Germania) și Tudor Oltean (ex- Ceahlăul Piatra Neamț, acontat încă din primăvara acestui an).

Amical/ UTA U17 vs CSC Dumbrăvița 0-6 (0-3)

La două zile de la reunire, CSC Dumbrăvița s-a deplasat la Arad pentru un meci amical în compania UTA U17. Partida s-a desfășurat pe stadionul Motorul. Golurile echipei timișene au fost marcate de: Cibi, Salhi, Eric Adam, Dragan Paulevici și Andrei Olaru (2).

UTA U17, prima repriză: Cutean – Glevan, Ancateu, Ene, Berar – Hodoșan, Bărbat – Popa-Leca, Țăroi, Tolcea – Baba
UTA U17, a doua repriză: L. Roșu – Făt, Ancateu, Ene, Fekete – E. Ronai, E. Corchiș – Zoicaș, Burcă, Păduraru – Iancu,
Au mai jucat: An. Kocsis, A. Bokse, Cârlan

CSC Dumbrăvița: Iliescu (Trifon 46’) – Vasluian (Băluțoiu 30’, L. Baeram 60’, Joldea (Scutaru 46’, Moțiu 75’), Apro (Burdeț 30’,  Zurbagiu 60’), Ghinescu (R. Gheju 30’,  Sima 60’) – Ristin (Morariu 30’, Olaru 60’) – Sofran (Blaga 46’), E. Adam (Martinov 46’), Cibi (Paulevici 46’, Nedescu 75’) – Pădurariu (Modan 46’)

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a comunicat despărțirea de alți cinci jucători, după plecările lui Gîrbiță (n.red. pe care-l vom vedea în această seară în Supercupa României, în echipa Corvinului), Albert Voinea. Robert Geantă, Arian Mrsulja, Davide Jozic, David Savu, Ramzi Toure Idrissou, Charles Acolatse, Emanuel Nikpalj, Onni Tiihonen, Patrick Andreaș, Aziz Njifakue și Dragoș Popa.

”Formația noastră s-a despărțit de jucătorii Denis Brînzan , Robert Geantă , Charles Acolatse , Onni Tiihonen și Dragoș Popa.

Căpitanul Denis Brînzan ni s-a alăturat în vara lui 2021 , devenind rapid un lider în vestiar. Acesta a bifat peste 50 de partide în tricoul echipei noastre , reușind și 6 goluri , evoluând constant la mijlocul terenului în cele trei sezoane petrecute la Viitorul.

Robert Geantă a sosit la Târgu Jiu tot în vara lui 2021. Goalkeeper-ul de 27 de ani și-a făcut mereu treaba , apărând poarta Viitorului în 24 de partide , în campionat și Cupa României , în opt dintre acestea neprimind gol.

Charles Acolatse ni s-a alăturat la începutul lui 2023. Togolezul în vârstă de 20 de ani a evoluat în 29 de partide , fiind un jucător esențial mai ales sezonul trecut la mijlocul terenului prin experiența sa, acesta oferind și două pase decisive.

Onni Tiihonen a semnat cu Viitorul în vara anului trecut , sosind de la Politehnica Timișoara. Finlandezul a jucat în 25 de partide în sezonul precedent , înscriind și un gol în victoria cu Unirea Dej (2-1 , 26 noiembrie).

Dragoș Popa a venit tot în vara anului trecut , de la Universitatea Craiova. Vârful de 20 de ani a evoluat în 19 partide pentru echipa noastră și a oferit o pasă decisivă.

Le mulțumim celor 5 băieți pentru devotament și pentru munca depusă în tricoul echipei noastre.
Mult succes în continuare , băieți!”, este comunicatul clubului Pandurii Tg. Jiu.

FC Argeș va disputa vineri, 5 iulie, cel de-al doilea amical al verii, în compania LPS HD Clinceni (Liga 3). Partida va avea loc de la ora 11.00, la baza sportivă de la Albota.

Foto – Amical FC Argeș vs Muscelul Câmpulung 1-1 – EvenimentulMuscelean.ro

În primul test de verificare din cadrul perioadei de pregătire, piteștenii au terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Muscelul Câmpulung, nou-promovată în Liga 2.

Cu o zi înaintea Supercupei – FCSB vs Corvinul (4 iulie, ora 20.00, stadion „Ghencea”) – Corvinul Hunedoara a anunțat intrarea la pensie a președintelui Dan Colesniuc (n.red. în 6 august împlinește 63 de ani), care deține și funcția de director al Complexului Sportiv ”Michael Klein”!

Sorin Cimpoca a fost numit președinte interimar.

”Începând cu 1 iulie, preşedintele clubului nostru, Dănuţ Colesniuc, a hotărât să se pensioneze. Clubul Sportiv 1921 Hunedoara și Primăria municipului Hunedoara îi mulțumesc pentru munca depusă atât ca director al Complexului Sportiv „Michael Klein”, cât şi pentru cea depusă ca preşedinte a grupării noastre, în ultimul an!

În aceste condiţii, postul de preşedinte interimar va fi ocupat de Sorin Cimpoca, cel care a mai condus clubul nostru de la înfîiinţare, din 2016, până în vara anului trecut, când a fost nevoit să demisioneze din cauza unor probleme de sănătate”, este comunicatul clubului Corvinul.

CSM Reșița a anunțat transferul fundașului Cristian Bocșan (29 ani), ultima dată la SSU Politehnica Timișoara (Liga 3)!

Portarul Florin Iacob a părăsit-o pe Corvinul Hunedoara înaintea Supercupei cu FCSB!

De citit și

Breaking – Revoluție în fotbalul românesc!// Premierul României a făcut marele anunț: „Aprobăm memorandum prin care finanţăm de la bugetul de stat academiile de fotbal publice sau private!”

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern