Connect with us

Fotbal Intern

News Liga 2// Marcel Pușcaș – instalat președinte la Ceahlăul/ Albert Stahl a semnat cu FC Bihor/ Amicale pentru Dumbrăvița și CSA Steaua

FC Bihor, nou-promovată în Liga 2, a anunțat transferul unui jucător cu meciuri în SuperLigă, de care UTA s-a despărțit foarte ușor, la insistențele lui Mircea Rednic. Este vorba despre winger-ul Albert Stahl (25 ani), cu peste 50 de meciuri la nivelul Ligii 2, respectiv peste 100 în primul eșalon al fotbalului românesc!

Avem plăcerea să anunţăm parafarea contractului cu jucătorul Albert Stahl!

Născut la 11 ianuarie 1999 la Arad, Albert Stahl a strâns peste 100 de jocuri în prima ligă a țării. El a evoluat pentru UTA Arad, Astra Giurgiu, Rapid București și din nou UTA, de unde a venit la FC Bihor.

Înalt de 1,80 m, Albert este un jucător de picior drept, care evoluează pe postul de atacant – extremă dreapta. El a semnat cu clubul nostru un contract valabil pentru trei sezoane.
 
Clubul FC Bihor îi transmite bun venit lui Albert Stahl şi mult succes cu echipa roş-albastră orădeană!”, a comunicat FC Bihor Oradea.

Lucrurile încep să se îndrepte la Ceahlăul Piatra Neamț. Anton Măzărianu, emoționat de prestația Naționalei la EURO 2024, a decis să investească în continuare la clubul de sub Pietrica și a anunțat instalarea lui Marcel Pușcaș (62 ani) în funcția de președinte, liber de contract după despărțirea de Adrian Mititelu (FCU Craiova 1948).

foto – Marcel Puscas – playsport.ro

Măzărianu a spus că Marcel Pușcaș va fi președinte cu puteri depline la Ceahlăul, urmând să se ocupe de tot clubul, inclusiv de sectorul juvenil.

MECIURI AMICALE

FARUL vs CSA STEAUA 3-0 (1-0)/ Au marcat: Grigoryan (penalty), A. Cocoș, I. Doicaru

  • Farul: Buzbuchi – Sîrbu, M. Popescu, Gustavo, Ganea, Queiros, Vină, Geameni (cpt.), Grigoryan, Rivaldinho, Cojocaru
    Rezerve: Ducan – Cercel, Martinovic, Duțu, Lazăr, Dănuleasa, N. Popescu, Banu, Grosu, Doicaru, Cocoș, Andronache, Bodișteanu, Băsceanu
  • Steaua, în prima repriză: Iancu – Răsdan, Beța, Sierra, Ilie – Maeschi, Matei, Pop, Enceanu – Popa, Dane.
  • Steaua, în repriza a doua: Munteanu (Frănculescu) – Drăghici, Vîrtej, Kereki, Nedelea – Păcuraru, Iglesias, Raicu, Florea – Chipirliu, Heras.

UNIVERSITATEA CRAIOVA vs CSC DUMBRĂVIȚA 1-0/ A marcat: Mitriță 

Meciul s-a disputat în cadrul complexului ”Ilie Balaci” din Lunca Jiului. Clubul oltean nu a dorit să ofere amănunte despre acest amical!

CSC Dumbrăviţa: Trifon (Iliescu 30, Mikloș 60) – Vasluian (Sofran 60, Băluțoiu 80), Zurbagiu (cpt.)(Pădurariu 75), Apro (Ristin 46), Cibi (Bg. Sima 46) – Burdeț (Horcea 60), Salhi (Scutaru 46) – Morariu (Joldea 65), Adam (Martinov 46), Paulevici (Ghinescu 70) – Modan (Andr. Olaru 60).

CS AFUMAȚI vs METALUL BUZĂU 1-1

Tinerii atacanți Ștefan Moraru (19 ani) și Daniel Corniciuc (20 de ani) nu mai fac parte din lotul Metalul Buzău, proaspăt promovată în Liga 2.

De citit și:

VIDEO/ Sportul românesc de performanță riscă să dispară!// Ștefan Popescu: „FRF și alte 50 de Federații sunt lovite de nulitate sportivă!”

Echipa Buzoienilor se desparte de Ştefan Moraru şi Daniel Corniciuc. Pe această cale le mulţumim pentru implicarea şi devotamentul de care au dat dovadă în sezonul precedent.
Le mulţumim pentru că au fost alături de noi într-o aventură fantastică, la finalul căreia am reuşit o performanţă istorică – promovarea în Liga 2.
HAI, METALUL”, se arată în comunicatul celor de la Metalul Buzău.

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern