Connect with us

Din Voleu

Corespondență din Paks// Calificarea se joacă la Sibiu, consideră Florin Maxim/ Cine transmite meciul Paksi vs Corvinul

Corvinul Hunedoara (Liga 2), câștigătoarea Cupei României, va da piept, în deplasare, cu Paksi, vicecampioana Ungariei,  în prima manșă din primul tur preliminar al Europa League.

Întâlnirea dintre cele două formații este programată joi, 11 iulie, de la 20:00, și va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1.

În cursul acestei seri, Corvinul Hunedoara a susținut antrenamentul oficial, iar antrenorul Florin Maxim și Alex Neacșa, căpitanul echipei, au susținut o conferință de presă.

Florin Maxim a declarat că a studiat jocul echipei maghiare și, indiferent de rezultatul meciului de joi, calificarea se va juca la Sibiu!

Foto – Florin Maxim (stânga), Alex Neacșa (dreapta) Emil Sebastian Popescu

„Suntem conștienți că întâlnim vicecampioana Ungariei, o echipă solidă și agresivă, însă nu ne temem de ea. Am studiat-o atent și cred câ mâine vom reuși să-i facem față, poate chiar să o surprindem. Calificarea se va juca la Sibiu, indiferent de rezultatul jocului de mâine”, a afirmat antrenorul Corvinului.

Lotul lui Paksi FC este cotat la 9,35 milioane de euro, iar al Corvinului Hunedoara la 5,74 milioane de euro.

În cazul în care va trece de Paksi, Corvinul o va înfrunta în turul 2 preliminar al Europa League pe Rijeka ( Croația, locul 2 în sezonul precedent). 

Emil Sebastian POPESCU – corespondență Paksi (Ungaria).

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu