Connect with us

Handbal

News Handbal// Helle Thomsen (53 de ani) – back in busines la CSM București/ Vezi grupele Ligii Campionilor – handbal feminin!

Helle Thomsen (53 de ani) a revenit pe banca CSM București. În sezonul 2017/2018, Thomsen a reușit să o ducă pe CSM București până în Final Four-ul Ligii Campionilor și acum a semnat un contract valabil doi ani, înlocuindu-l pe Adrian Vasile (41 de ani), care a ocupat această funcție din octombrie 2019 și până în această vară.

Thomsen a condus-o pe Neptunes Nantes în ultimele două sezoane.

”CSM București are de astăzi un nou antrenor! Daneza Helle Thomsen se întoarce în România, la CSMB, pentru următorii doi ani!

Helle a mai fost la cârma echipei noastre în sezonul 2017/2018, iar acum este gata pentru o nouă provocare alături de noi!”, este comunicatul postat de CSM București pe rețelele sociale.

”Vreau să vă spun că am semnat un contract cu CSM București și aștept cu nerăbdare să mă întorc în România, înapoi la club. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu oamenii din club, cu sponsorii, cu fanii, cu staff-ul și, bineînțeles, cu jucătoarele.

Sper că ne veți sprijini cu toții în sezonul viitor, și când vom juca bine, dar și când o vom face mai puțin bine. Și atunci sper că ne veți sprijini!

Foto – Helle Thomsen – Orange Sport

Vă doresc o vară cât se poate de bună și sper să ne revedem în curând, cu ocazia primei partide.”, a declarat Helle Thomsen într-un video publicat pe pagina oficială de facebook a clubului.

Vă reamintim, pe 27 iunie, la Viena, Federația Europeană de Handbal a organizat tragerea la sorți a grupelor EHF Champions League. 

CSM București și Gloria Bistrița (la prima prezență în grupele Ligii Campionilor la handbal) au fost repartizate în Grupa A, alături de Ferencvaros (Ungaria), Metz (Franța), Krim Ljubljana (Slovenia), Storhamar (Norvegia), Nykobing Falster (Danemarca) și Podravka (Croația).

De cealaltă parte, Rapid a fost inclusă în Grupa B, din care fac parte mai multe echipe importante precum Vipers (Norvegia), Esbjerg (Danemarca) sau Gyor (Ungaria). În această grupă au mai fost repartizate Buducnost (Muntenegru), Ludwigsburg (Germania), Brest (Franța) și Odense (Danemarca). 

Prima etapă din EHF Champions League Women este programată în weekendul 7-8 septembrie 2024.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Handbal