Connect with us

Din Voleu

Oficial// L-au „ars” bine de tot! Câte etape de suspendare a primit Bogdan Andone, după ieșirea isterică din meciul Botoșani vs Oțelul

FC Botoșani a pierdut în fața Oțelului Galați, scor 2-3, în prima etapă din noul sezon al SuperLigii. Partida nu a fost lipsită de evenimente tensionate.

În minutul 84 al meciului, Bogdan Andone, tehnicianul celor de la FC Botoșani, a făcut o criză de nervi pe marginea terenului și a fost eliminat pentru injurii la adresa arbitrului. Antrenorul secund Marius Suller și delegatul echipei au încercat să-l tempereze, dar nu au avut pe cine.

După partidă, la flash-interviu, Bogdan Andone a criticat arbitrajul lui Cristian Moldoveanu, persoanele responsabile pentru programarea meciurilor și delegarea arbitrilor dar și comportamentul staff-ului advers. De furia lui Andone au scăpat spectatorii și copiii de mingi!

„Nu am ce să discut de joc. A fost decis de două faze fixe, greșelile noastre, dar am avut și un penalty neacordat. Vreau să atrag atenția supra delegării.

Un meci cu intensitate, a fost delegat un arbitru debutant, care de la începutul jocului a fost înjurat de antrenorul advers non-stop. Fără personalitate, alb la față. Al patrulea arbitru a fost la fel. Nu s-au întors la bancă adversară.

Mereu a fost (n.r. centralul) cu fața la noi.

Îi e frică să ia decizii. Din punctul meu de vedere, total eronată această delegare, depășită de joc, încălecată de banca de rezerve a adversarilor, din punctul meu de vedere.

Vom juca peste 3 zile la Iași. Suntem singura echipă programată să joace la 3 zile. Vreau să întreb și eu de ce noi? Nu cred că vom reuși să ne recuperăm fizic.

 

Noi am început cu o etapă intermediară. Noi suntem proștii campionatului?

Bogdan Andone – foto playsport.ro

Dacă vor continua cu aceleași delegări și jucăm la 2-3 zile, înseamnă că investițiile domnului Iftime sunt în van. Atât am avut de spus, a „tunat” Bogdan Andone, la finalul meciului cu Oțelul.

Astăzi, 17 iulie, Comisia de Disciplină a FRF a analizat cazul tehnicianul echipei FC Botoșani și a anunțat pedeapsa pe care va trebui să o ispășească.

Reprezentanții C.D. au precizat că, în urma comportameentului său de pe teren și a declarațiile date la flash-interviul de după partidă, Bogdan Andone a încălcat două articole din regulament.

Astfel, Andone a primit o suspendare de 4 etape și a fost amendat cu suma de 6.000 de lei!

Bogdan Andone nu va putea să stea pe banca la jocurile FC Botoșani cu Poli Iași (deplasare, runda 2), Farul (teren propriu, runda 3), FCSB (teren propriu, runda 4) și FC Hermannstadt (deplasare, runda 5)

Decizia Comisiei de Disciplină a FRF:

„FC Botoșani vs. SC Oțelul Galați – Eliminare Bogdan Andone (FC Botoșani) – În temeiul art. 67 din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 2.900 lei.

În temeiul art. 65.a din RD, se sancționează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru patru jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei.”

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu