Connect with us

Din Voleu

Florin Maxim – Fericit pentru calificare, supărat pe înfrângerea din retur: „Mi-e puțin ciudă, mai ales că nici adversarul n-a fost în mare formă”

Florin Maxim a calificat Corvinul Hunedoara în turul doi prelimiar Europa League, cu 4-2 „la general” în confruntarea cu Paksi, vicecampioana și câștigătoarea Cupei Ungariei, dar înfrângerea sufierită joi, 17 iulie, în returul cu echipa maghiară i-a lăsat un gus amar.

”Teama de succes ne-a costat. Țin să le mulțumesc pentru cum am jucat în tur, dar e diferență mare față de ce am jucat atunci și ce am jucat azi.

Am început jocul puțin jos, au presat ei, apoi i-am închis, apoi am avut trei faze fixe, iar pe construcție am fost inexistenți. Mi-e puțin ciudă, mai ales că nici adversarul n-a fost în mare formă.

Acum un an eram în Liga 3, iar acum trecem un tur în Europa League. Sunt mai mult decât fericit, dar mai avem de îmbunătățit.

Sunt momente peste care am trecut cu bine”, a declarat antrenorul Corvinului, la flash-interviul de după partidă.

Despre adversarul de săptămâna viitoare din Europa League, partida tur cu HNK Rijeka se va juca la Sibiu, pe 25 iulie, Florin Maxim a afirmat:

”Este un adversar de alt caliru, s-au bătut la campionat seonul trecut și au puerdut în ultimele două etape. Au fotbaliști cu cote și salarii foarte mari, dar noi ne vom apăra șansa și vrem să facem o dublă bună.

Foto/ Florin Maxim – Corvinul/ Emil Sebastian Popescu – espphoto.ro

Și în amicale cm jucat cu adversari foarte, foarte buni, dar nu am marcat. Niște lucruri bune facem alături de staff și de băieți. Experiența se câștigă, dar nu din vorbe. Am aut de învățat din aceasă dublă manșă.”

De citit și:

Corvinul a pus mâna pe o frumoasă sumă de bani. Cine e HNK Rijeka?

Europa League// Rezumat Video – Corvinul vs Paksi 0-2/ Calificare cu gust amărui. Urmează Rijeka, în turul doi preliminar!

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu