Connect with us

Fotbal Intern

News Liga 2& Liga 3// Atanas Trică – cu poftă de gol la CSM Slatina/ Ceahlăul a zdrobit-o pe Aerostar, iar Concordia a remizat cu vicecampioana din Turkmenistan/ Șelimbăr a anunțat alte trei transferuri

CSC Șelimbăr a pus punct partidelor de verificare din cantonamentul susținut în Turcia. Ieri, echipa sibiană a pierdut, scor 1-3, în Ankara Keciorengucu.

CSC Șelimbăr (prima repriză): Măluțan – Buzan, Popa, Natea, S. Șerban, Hanzu, Moussinga, Butucel, Bucuroiu, Rodri Hernando, Babic.
Pe parcurs au intrat: Monea, R. Gherman, Nerukh, de la pauză, Gogor, Marrone, Brașoveanu, Rotar, Ayine, din minutul 60, Bîrza și Drăghescu, din minutul 80.

Echipa sibiană a anunțat perfectarea altor trei (3 transferuri. Este vorba despre Matko Babic, Marian Brașoveanu și Cosmin Bucuroiu.

”Matko Babic este călăreț roșu!
Matko este un atacant croat în vârstă de 25 de ani și a semnat cu echipa noastră pentru un an!
Junioratul l-a petrecut la două academii de top din Croația, academia celor de la Dinamo Zagreb și academia NK Zagreb.
A debutat la nivel de seniori pentru NK Rudes. În 2019 a fost transferat la HNK Rijeka, după care au urmat echipe precum: Karvina, AEL Limassol, PAEEL Kyrenia, și NK Radomlje.
A evoluat la FC Hermannstadt, în sezonul competitional 2022-2023, jucând în 23 de partide pentru vecinii noștri.
A evoluat pentru Echipa națională de fotbal a Croației la grupele Under 17, Under 18, Under 19, Under 20 și Under 21, însumând 14 partide pentru acestea.
În palmaresul său se află o Cupă a Croației cucerită în 2020 alături de HNK Rijeka.
Mult success, Matko!”

Foto – facebook – CSC1599Selimbar

”Bine ai venit, Marian Brașoveanu!
Marian este un tânăr portar de doar 18 ani care s-a alăturat echipei noastre pentru următorii 5 ani!
Până în acest moment a evoluat pentru Grupa Under 19 a Ripensiei Timișoara și Peciu nou.
Acesta a jucat în partidele amicale pe care le-am avut și a reușit să apere un penalty în partida cu cei de la Kocaelispor.
Succes, Marian!”

”Cosmin Bucuroiu este călăreț roșu!
Cosmin are 20 de ani, evoluează pe poziția de atacant și a fost transferat definitiv de la vecinii de la FC Hermannstadt, alăturându-se echipei noastre pentru următorii 3 ani.
Și-a petrecut junioratul la SCM Pitești, AS FC Danut Coman, Academia Clinceni, iar la nivel de juniori a evoluat pentru Unirea Bascov, după care s-a alăturat celor de la FC Hermannstadt.
Mult succes, Cosmin!”, a comunicat CSC Șelimbăr.

Concordia Chiajna a terminat la egalitate, scor 1-1, amicalul jucat pe unul dintre terenurile bazei sportive Campo Verde din Ghimbav, contra Altyn Asyr, vicecampioana Turkmenistan. Golul Concordiei a fost marcat de Ghimfuș, în prima repriză.

Ilie Poenaru a început partida cu: Vâlceanu – Dav. Alexe, Marc, Misarăș, Dobrescu, Iul. Roșu, R. Lazăr, A. Burcea, Ghimfuș, Rob. Ion, Ad. Bălan.

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a disputat, vineri, 19 iulie, pe propriul teren, al treilea amical din această vară, în compania Aerostar Bacău (Liga 3). Echipa pregătită de italianul Marco Veronese s-a impus la scor de maidan, cu 8-0 (5-0), prin golurile marcate de  Geani Crețu (8), Abel Folha (16), Emmanuel Asibey (31), Patrick Petre (38, 41), Robert Ciobanu (54, 61) și Trip (68).

Ceahlăul (prima repriză): Brănescu – Țuțu, Bracelli, Asibey, Folha – P. Petre, Batantu, Onișa, Lima – G. Crețu, Davordzie

Au mai jucat la Ceahlăul: Anastase, Tanas, Robert Ciobanu, Copoț-Barb, Tud. Alistar, Răducioiu, Curbăt, Gbizie Marie-Sainte, Trip, Neag

Vineri, 26 iulie, de la ora 18:00, Ceahlăul va întâlni pe Șomuz Fălticeni (Liga 3), în ultimul amical înainte de startul în noul sezon de Liga 2.

Tot astăzi, 19 iulie, a demarat și campania de achiziționare a abonamentelor la meciurile de pe teren propriu a Ceahlăului!

CSM Slatina a susținut, astăzi, 19 iulie, pe unul dintre terenurile de antrenament din cadrul Complexului Sportiv 1 Mai, cel de-al patrulea meci de pregătire al verii în compania celor de la Viitorul Dăești (Liga 3).

Echipa slătineană s-a impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Atanas Trică (35) și Mitran (78).

Foto – Atanas Trică – facebook – CSM.Fotbal

CSM Slatina: Velcu (min. 45 Toroc), Marian Cristea (min.70 Mitran), Abel Stan (min. 70 Bărăitaru), Robert Gherghe (min. 70 Savu), Sima(min. 70 Constantin Radu), Pacionel (min.70 Traşcu), Dorin Toma (min. 70 Silvian Matei), Manuel Cristea(min.70 George Leaţă), Dragos Popa, Denis Dragu (min.60 David Oprescu), Atanas Trică (min.70 Kayondo).

De citit și materialele:

Liga 2 Casa Pariurilor// A fost stabilit programul meciurilor noului sezon!/ Vezi programul celor 21 de etape!

FRF// Antrenorii din Liga 2 Casa Pariurilor – 46 de trofee cucerite ca… fotbaliști!

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern