Connect with us

Sporturi

Ion Țiriac o sfătuiește pe Simona Halep „să dea în judecată pe toată lumea!”// De vreo 5 milioane de dolari ar fi nevoie pentru deschiderea unui proces la New York!

Omul de afaceri consideră că Simona Halep trebuie să pornească un „război juridic” împotriva persoanelor care i-au recomandat suplimentul, dar și pe judecători pentru că nu au grăbit judecarea cazului.

Simona, în opinia lui Ion Țiriac, care, de altfel, i-a recomandat acum câteva luni o echipă de avocați, însă pe care aceasta a refuzat-o (!), nu are la îndemână decât varianta deschiderii unui proces la New York.

foto// ziuadeconstanta.ro

„Ce rămâne de făcut? Eu aș da în judecată pe toată lumea! Dar pe toată lumea! A fost un an de întârziere. De ce? Cum? Iar cei care mi-au dat suplimentul să-și asume responsabilitatea. N-ai cum.

Dar pentru un proces la New York trebuie să pui deoparte 5 milioane de dolari. Sigur! E viața ei, iar cei care s-au jucat cu ea ar trebui să fie responsabili.

Un sportiv de talia lui Halep a câștigat bani pe teren. Dar, în mod normal, câștigă 80% din venit din afara tenisului. Cu acest om, care și-a câștigat meritele, ce se întâmplă în viitor?”, a afirmat Ion Țiriac, citat de digisport.ro

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Sporturi