Connect with us

Din Voleu

„Șepcile roșii” – în vizită, din nou, la Spitalul Clinic Județean Arad, la invitația fundației Cetatea Voluntarilor Arad!

Înaintea partidei de campionat cu UTA, la invitația celor de la Cetatea Voluntarilor Arad, o delegație a Universității Cluj au vizitat secția de neonatologie a Spitalului Clinic Județean Arad, renovată cu sprijinilor organizației, dar și cea de terapie intensivă, care urmează să treacă printr-un proces de modernizare.

Aceasta este cea de-a doua vizită a componenților Universității Cluj la Spitalul Clinic Județean Arad. Prin această acțiune, „U” Cluj încurajează susținerea proiectelor derulate de fundația Cetatea Voluntarilor Arad și sprijinirea copiilor aflați în cele mai dificile momente, la începutul vieții lor.

Donațiile pentru a sprijini proiectele Cetatea Voluntarilor Arad se pot rrealiza și prin SMS la numărul de telefon 8864 cu textul DRAG.

foto – FCUCluj

Mai multe detalii despre povestea celor de la Cetatea Voluntarilor Arad găsești pe site-ul oficial al asociației https://cetateavoluntarilor.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu