Connect with us

Champions League

Cupe Europene// Ce televiziuni transmit meciurile echipelor românești

Maccabi Tel Aviv și FCSB se întânesc astăzi, 31 iulie, de la ora 21.00, în manșa secundă – turul II din preliminariile Champions League. Partida se va disputa la Budapesta.

În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1. Dacă trece de Maccabi, FCSB va juca în turul al treilea cu Sparta Praga, care a elimnat-o pe Shamrock Rovers. Dacă este eliminată, campioana României va merge în turul al treilea din Europa League, unde o va ântâlni pe Panevezys.

Meciul va fi transmis de Antena 1.

Watching football at home on TV

Partida Rijeka vs Corvinul Hunedoara (0-0 în tur, la Sibiu), manșa secundă – turul doi din preliminariile Europa League, se va disputa joi, 1 august, de la ora 21.00 (ora României), și va putea fi urmărita pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

Tot mâine, 1 august, dar în Conference League, vor juca Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Întâlnirea dintre Universitatea Craiova vs Maribor (0-2 în tur), manșa secundă – turul doi din preliminariile Conference League, se va disputa de la ora 20.00 și va putea fi urmărită pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

La Gyor, în Ungaria, de la ora 21.00, CFR Cluj va juca contra Neman Grodno (0-0 în tur), în turul doi preliminar al Conference League.

Până la această oră, niciun post TV nu a confirmat transmiterea meciului! 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Champions League