Connect with us

Din Voleu

SuperLiga -Runda 4// Avancronici la Unirea Slobozia vs UTA (19.00) și Rapid vs Sepsi (22.00)

SuperLiga programează astăzi, 5 august, ultimele două partide din etapa a patra. Întâlnirea FC Botoșani vs FCSB, care ar fi trebuit să se joace sâmbătă, 3 august, a fost amânată la solicitarea echipei campioane. Deocamdată, LPF nu a comunicat data disputării restanței.

UNIREA SLOBOZIA vs UTA (19.00)

La Clinceni, nou-promovata Unirea Slobozia, neînvinsă în primele trei etape, cu 5 puncte acumulate, primește vizita UTA-ei, locul 15 în clasament, două remize și o înfrângere.

Adrian Mihalcea, tehnicianul echipei ialomițene, a declarat că obiectivul său și al echipei pentru acest meci este păstrarea invincibilității, iar asta ar putea însemna și un rezultat de egalitate în fața UTA-ei.

Foto – Adrian Mihalcea (Unirea Slobozia)

SCURTE STATISTICI

Ialomiţenii nu au mai pierdut un meci oficial din postura de gazde din 2 martie 2024, Unirea Slobozia – Csikszereda 0-1. Au urmat patru victorii şi trei rezultate de egalitate.

Doar un succes au bifat arădenii în precedentele şapte deplasări din Superligă, 2-0 cu Poli Iaşi (28 aprilie 2024), în rest au două remize şi patru înfrângeri.

Cele două echipe se vor confrunta pentru întâia oară în principala competiţie internă.

Foto – Mircea Rednic (UTA)

Din postura de antrenori, Mircea Rednic şi Adrian Mihalcea s-au mai întânit de patru ori în toate competiţiile, de două ori a câştigat actualul tehnician al arădenilor, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Partida va fi arbitrată de Iulian Călin (Ștefănești – Argeș).

RAPID vs SEPSI (22.00)

În absența antrenorului principal, Neil Lennon, care sâmbătă a plecat din România din cauza unor probleme de familie (n.red. mama antrenorului a decedat!), Rapid va încerca obținerea primei victorii din acest sezon. Două remize și o înfrângere este bilanțul echipei giuleștene după trei etape.

Breaking// Cosmin Matei (Sepsi) – suspendat 6 luni pentru dopaj!/ Vezi reacția jucătorului!

De partea cealaltă, Sepsi traversează o perioadă bună. cu două victorii obținute contra Politehnicii Iași, scor 1-0, în prima rundă, și 2-1 pe terenul nou-promovatei FC Buzău. În runda precedentă, formația lui Bernd Storck a remizat cu Dinamo, scor 1-1, pe propriul teren.

SCURTE STATISTICI

Bucureştenii au marcat cel puţin un gol în 17 dintre precedentele 18 meciuri jucate în campionat pe teren propriu. De partea cealaltă, covăsnenii au înscris de fiecare dată în 13 dintre ultimele 14 deplasări din Superligă.

Cele două echipe s-au mai întânit în principala competiţie internă de 11 ori, fiecare şi-a trecut în cont câte trei victorii, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 2 octombrie 2021, Sepsi OSK – Rapid 2-2.

Cea mai mare diferenţă de scor s-a consemnat pe 20 ianuarie 2023, Rapid – Sepsi OSK 3-0, meci în care Marko Dugandzic a înscris de trei ori în primele 19 minute, acesta fiind cel mai rapid hat-trick reuşit de un jucător pe prima scenă din România în ultimii de 52 de ani (de la Anghel Iordănescu, 22 octombrie 1972, Steaua – Sportul Studenţesc 4-1 / minutele 2, 7, 16).

Cea mai recentă dispută directă din Superligă: 10 mai 2024, Sepsi OSK – Rapid 3-2, goluri înscrise de G. Debeljuh – dublă, I. Alimi, respectiv Cl. Petrila şi B. Burmaz.

Partida va fi arbitrată de Marian Barbu (Făgăraș).

SUPERLIGA – PROGRAM – RUNDA 4

Vineri, 2 august 

Oțelul Galați – FC Hermanstadt 1-0 (0-0)/ A marcat: Juric (87)

Ora 22.00 Dinamo – Gloria Buzău 4-1 (2-0)/ Au marcat: Politic (10, 84), Opruț (27), Selmani (80) – Boateng (53 – autogol)

Sâmbătă, 3 august

Farul Constanța – Poli Iași 2-0 (2-0)/ Au marcat: Rivaldinho (34), G. Iancu (45+11)

Ora 22.00 FC Botoșani – FCSB – Amânat!

Duminică, 4 august

Universitatea Craiova – Petrolul Ploiești 0-0

CFR 1907 Cluj – Universitatea Cluj 2-3/ Au marcat: Păun (24), Michael (72) – Masoero (59), Dan Nistor (69 – penalty), Ovidiu Popescu (77)

Luni, 5 august

Ora 19.00 Unirea Slobozia – UTA Arad

Ora 22.00 FC Rapid 1923 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

SuperLiga// Programul rundei a 5-a!

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu