Connect with us

Fotbal Intern

SUPERLIGA// Restanță – Etapa 5// FC Hermannstadt – FCSB// Tehnicienii celor două echipe se declară optimiști. Fiecare crede în victoria echipe sale

Partida restantă din etapa a 5-a se va disputa, astăzi, pe stadionul Municipal din Sibiu. Înainte de această partidă, AFC Hermannstadt ocupă locul 7 în clasament cu 12 puncte după 8 partide jucate: 3 victorii și 3 partide terminate la egalitate, iar în urma unei victorii, sibienii ar putea urca pe locul 5.

FCSB este liderul Superligii, cu 21 de puncte, șapte victorii și o înfrângere, 15 goluri marcate și cinci primite.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de opt ori în principala competiţie internă, de șase ori s-au impus bucureştenii, un joc a fost câştigat de sibieni, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

foto// facebook – hermannstadt.fc

Tenhhnicianul FCSB-ului, cipriotul Elias Charalambous, a declarat că Băluță este recuperat 100% și va face deplasarea la Sibiu.

„Urmează încă un meci dificil în doar câteva zile. Jucăm împotriva unei echipei bune, care are un antrenor foarte bun și care e bine organizată. Am văzut că a pus probleme tuturor adversarilor. Dar noi vom merge să facem tot ce putem pentru lua a cele trei puncte. Jucătorii sunt într-o formă bună, dar nu va fi ușor. Poate chiar va fi mai greu decât etapa trecută.

E clar că trebuie să facem schimbări. Dar avem o echipă bună și putem schimba jucătorii. Sunt fericit cu echipa. Jucătorii arată mereu că au calitate. În plus, sunt mulți care marchează, iar asta e important. Sunt mulțumit că avem multe soluții.

Băluță e gata. E pregătit 100%. Va fi cu noi mâine. Și Pantea e bine,”, a declarat Elias Charalambous.

Tehnicianul sibienilor consideră că echipa sa este capabilă să învingă orice echipă din Superligă, însă a atras atenția că în acest sezon FCSB a învățat să se apere.

„Jucăm contra echipei de pe primul loc, pare cea mai în formă echipă, vine după un rezultat pozitiv contra campioanei en titre. Şi noi avem în parcurs destul de bun, în ultimele patru etape suntem neînvinşi, venim după o victorie. Deci, se anunţă un meci tare, două echipe care joacă fotbal, însă trebuie să avem foarte mare grijă, pentru că au o tranziţie pozitivă bună, au o echipă cu calitate tehnică, sunt încrezători în ei. Dar într-o zi bună putem bate pe oricine.

Spre deosebire de sezonul trecut ştiu să se apere şi au momente în care o fac foarte bine şi aşteaptă greşeala adversarului. Pot pune probleme oricărei echipe, va trebui să gestionăm bine şi un astfel de moment.

Noi am ridicat nivelul şi aşteptările sunt mari. Dar noi ăştia suntem, trebuie să fim susţinuţi până la capăt, pentru că meciul are 90 de minute. Avem nevoie de suporteri să fie al 12-lea jucător, pentru că doar împreună vom reuşi şi îi aşteptăm să ne susţină şi la bine şi la rău.”, a declarat Marius Măldărășanu.

CCA a delegat următoarea brigadă de arbitri:

Arbitru: Viorel Flueran (Craiova) – Ferencz Tunyogi (Zalău);  Marius Badea (Rm. Vâlcea)/ Arbitru VAR: Florin Andrei (Tg. Mureș)/ Arbitru A. VAR: Ionel Dumitru (Gherghița – Prahova)/ R1: Andrei Moroiță (Ploiești)/ Observator arbitri: Octavian Șovre (Satu Mare)

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern