Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Rapid l-a dat de „slab”, FC Botoșani l-a luat de „bun”? Timpul va decide cine a avut dreptate în privința lui Pănoiu!

Conducerea cilubului Rapid București a anunțat despărțirea definitivă de winger-ul Ștefăn Pănoiu 21 ani), după ce în iarnă a fost împrumutat la Universitatea Cluj, unde nu a reușit să se impună în echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău.

Ne despărțim de unul dintre cei mai vechi jucători din lot. Ștefan Pănoiu a fost transferat definitiv la FC Botoșani. Mult succes, Fane!”, au transmis cei de la Rapid, pe site-ul fcrapid.ro.

Imediat a urmat și anunțul clubului patronat de Valeriu Iftime. Ștefan Pănoiu a semnat un contract pe două sezoane cu FC Botoșani.

Născut pe 23 septembrie 2002, Ștefan Călin Pănoiu este noul jucător al FC Botoșani, urmând a purta tricoul roș-alb-albastru în următorii doi ani. Bun venit în familia FC Botoșani și mult succes, Ștefan Călin Pănoiu!”, a comunicat și FC Botoșani.

300 de mii de euro este cota de piață a lui Pănoiu, potrivit Transfermarkt. La Rapid, Ștefan Pănoiu a bifat 126 de partide și a marcat 8 goluri.

Tot ieri, FC Botoșani a reușit să ajungă la o înțlegere contractulaă cu fundașul argentinian Matricardi, ex – FC Voluntari!

Oficial// Ciobotariu a insistat pentru transferul lui Matricardi

Mercato SuperLiga Vară 2024/ Actualizări zilnice/ Vezi transferurile făcute de echipa ta favorită!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern